16 Απρ 2011

ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ


Με την ευγενική συνδρομή του Στέργου Σαββούλη το blog παρουσιάζει ένα 10λεπτο αφιέρωμα στις εκδηλώσεις υποδοχής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στις Καλυθιές. Μία ιστορική στιγμή αφού το χωριό μας υποδέχθηκε ένα σπάνιο ιερό λείψανο της Χριστιανοσύνης. Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα με ευλάβεια προσκυνούμε τα ιερά της φυλής μας.
Αφιερωμένο σε όλους τους Καλυθενούς που ζουν μακριά από τον αγαπημένο τους τόπο.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ


Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης που βρέθηκε στο νησί μας για εκδήλωση της Νομαρχιακής Δωδεκανήσου της ΝΔ έκανε δηλώσεις για την αδυναμία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να χρηματοδοτήσει την ολοκλήρωση κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι.
«Δεν γίνεται στο Βενετόκλειο να παίζει ο Κολοσσός. Ακόμη κι όταν κάθεται κανείς στην εξέδρα των επισήμων, δεν βλέπει καλά. Ο αθλητισμός διδάσκει πανανθρώπινες αξίες, κι αν θέλουμε να τον αναπτύξουμε πρέπει να κάνουμε γήπεδα. Η τοπική αυτοδιοίκηση έκανε κατά 80% το μεγάλο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν μπορεί οι Κρητικοί να έφτιαξαν τόσα μεγάλα στάδια και εδώ να πλανάται το ερωτηματικό αν θα ολοκληρωθεί το 20% των εργασιών. Ο υφυπουργός είναι από τα Δωδεκάνησα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Στη Ρόδο δεν είναι μόνο ο τουρισμός. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα, αλλά πρέπει να γίνουν γήπεδα. Ο κ. Νικητιάδης, να κοιτάξει, να τελειώσει το 20% του γυμναστηρίου, είναι υποχρέωση του. Ο πολιτικός σίγουρα είναι για ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά πρέπει να κοιτάζει τους ανθρώπους που τον ψήφισαν και τον έστειλαν στη βουλή», υποστήριξε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε λόγο για την μη ύπαρξη αθλητικών εγκαταστάσεων στη Ρόδο.
«Επιτρέπεται τα Δωδεκάνησα και η Ρόδος να έχουν τέτοια ομορφιά και να μην διαθέτουν ένα κλειστό κολυμβητήριο; Η Ρόδος μπορεί να έχει παντού θάλασσα, αλλά εκεί δεν μπορείς να μάθεις να κολυμπάς. Αυτό γίνεται μόνο στο κολυμβητήριο».

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...