26 Ιαν 2013

ΜΠΟΡΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ


Μόλις δύο λεπτά κράτησε η έντονη χαλαζόπτωση που έκανε την εμφάνισή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό μας. Ο δυνατός άνεμος σε συνδυασμό με τις παγωμένες ρίψεις νερού έπιασαν στον... ύπνο όσους εκείνη την ώρα περπατούσαν στους δρόμους των Καλυθιών.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο Καλυθιών διοργανώνει σεμινάρια Ρωσικής Γλώσσας.
Οι συγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν μετά τις 11 Φεβρουαρίου ενώ οι εγγραφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6946151970 (Σαββιού Σταυρούλα, από 12 έως 2 μ.μ.)
και 6959207862 (Βαγιανού Στέλλα από 3 έως 5 μ.μ.)

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙ!


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της παλιάς κοινότητας Καλυθιών το Χορευτικό Εργαστήρι "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" θα κόψει τη βασιλόπιτά του. Η εκδήλωση θα συνδυαστεί με μουσικό και χορευτικό γλέντι με τον Βάγιο Καραδημήτρη και τους υπόλοιπους μουσικούς της ομάδας του.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ




Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 4 Δωδεκανήσου βρέθηκε στις Καλυθιές και κατέγραψε τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του αγροτικού ιατρείου.
Μετά την απώλεια του αείμνηστου Μιχάλη Μανδραγού το αγροτικό ιατρείο Καλυθιών ουσιαστικά υπολειτουργεί και η εξυπηρέτηση των 5.000 μόνιμων κατοίκων είναι ελλιπής. Οι ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται καθημερινά προκειμένου να υποβληθούν σε απαραίτητες εξετάσεις ενώ προβληματική είναι και η διαδικασία της συνταγογράφησης.  

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...