28 Δεκ 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ!


Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών εύχεται σε όλους τους Καλυθενούς, και σ' εκείνους που κατοικούν σε χώρες του εξωτερικού, Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2013 γεμάτο υγεία για όλους.
Οι παλαίμαχοι προσκαλούν όλους τους κατοίκους του χωριού στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν υποδοχής του νέου χρόνου που διοργανώνουν το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2012 στο Καλυθιές Παλάς. Τιμή εισόδου 21 ευρώ για τους ενήλικες και 12 ευρώ για τα παιδιά με πλούσιο μενού φαγητό και άφθονο δωρεάν ποτό στην τιμή. Η βραδιά θα κυλήσει με ζωντανή μουσική με τη λύρα του Βάγιου Καραδημήτρη και τα τραγούδια του Νίκου Χαρινού. Εισιτήρια προπωλούνται από τους παλαίμαχους του Απόλλωνα ενώ θα  υπάρχουν διαθέσιμα και στην είσοδο του Καλυθιές Παλάς το βράδυ της Δευτέρας.
* Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλη Κυριαζή και την σύντροφό του Ειρήνη Καραγιάννη να τους ζήσει ο υιός που απέκτησαν και στους παππούδες τους να τον καμαρώσουν ως σπουδαίο ποδοσφαιριστή.
* Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλυθιών συγχαίρουν τον αθλητή πυγμαχίας Στάθη Αντωνά καθώς και τον προπονητή του Μπάμπη Στατιού για την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καβάλας. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...