4 Φεβ 2014

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑ



Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση της γιορτής του ποδοσφαιριστή με την ονομασία Βραβεία Π.Σ.Α.Π./Ο.Π.Α.Π. 2013, Χρυσό Χορηγό την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και Μέγα Χορηγό τον Ομιλο Forthnet και την Nova.
Ανάμεσα σε αυτούς βραβεύτηκε και ο Μιχάλης Μανιάς του Άρη, ως πρώτος σκόρερ της Football League με τη φανέλα του Απόλλωνα κατά την περσινή περίοδο.
O Καλυθενός επιθετικός παρέλαβε το παπούτσι από τα χέρια του Νίκου Λυμπερόπουλου και φωτογραφήθηκε με τους κορυφαίους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα χθεσινά βραβεία έφεραν και πάλι στο προσκήνιο την συζήτηση για την καριέρα του Μιχάλη Μανιά και αν ήταν σωστή η καλοκαιρινή του επιλογή να αφήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να μετακομίσει στον Αρη Θεσσαλονίκης, τη φετινή χειρότερη ομάδα της Super League. Ο Μανιάς έχει σκοράρει τέσσερις φορές (κόντρα σε Πανθρακικό, Καλονή, Λεβαδειακό και ΠΑΣ) σε 26 τελικές προσπάθειες έχοντας αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, στα περισσότερα ως βασικός στο αρχικό σχήμα. Ο Ροδίτης φορ δεν αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα. 
Η κακή παρουσία του Αρη δεν έχει βοηθήσει τον Μιχάλη να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πιθανός υποβιβασμός του Αρη στην Super League και η διαφαινόμενη διάλυση της ΠΑΕ λόγω αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων θα φέρει τον Μανιά το καλοκαίρι μπροστά σε νέα διλήμματα. Πέρσι είχε να διαλέξει ανάμεσα σε πολλές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Αν στα εναπομείναντα παιχνίδι βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίκτυα ή συνεχίσει να μοιράζει ασίστ σε συμπαίκτες του τότε είναι δεδομένο πως οι επιλογές του θα είναι πολλές και ποιοτικές. Υπομονή μέχρι το τέλος της περιόδου.  

Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ















Μικρότερη σε σχέση με προηγούμενες φορές ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πεζοπορία που διοργάνωσε ο ΦΑΡΟΣ την περασμένη Κυριακή στην διαδρομή Πλατεία Καλυθιών- Αγία Παρασκευή και επιστροφή. Ο κόσμος φοβήθηκε την πρόβλεψη της ΕΜΥ για βροχές και δεν συμμετείχε μαζικά στην εκδήλωση. Οι τυχεροί που περπάτησαν απόλαυσαν τη φύση των Καλυθιών και είδαν σημάδια της άνοιξης που πλησιάζει...
Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί θερμά την εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών και τους ιερείς, τον φούρνο Λεβέντη, το σύλλογο Εθελοντών Σαμαρειτών και και το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πεζοπορία του συλλόγου καθώς και όλους όσους συμμετείχαν!
Επόμενη δράση την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για τα άτομα της 3ης ηλικίας στην αίθουσα του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Καλυθιών.
* Πολλοί γονείς και παιδιά ρωτάνε γιατί φέτος ο ΦΑΡΟΣ δεν διοργανώνει ποδηλατοδρομίες στους δρόμους του χωριού.
* Οι φωτογραφίες της πεζοπορίας τραβήχτηκαν από τα μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ρόδου. 

ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ό Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Καλυθιών πρσκαλεί  τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους της Φιλαρμονικής στην Ταβέρνα ¨ΜΙΜΑΚΟΣ¨στις 7 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:00΄μ.μ.στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση.                       
 Θα τιμηθούν πρόσωπα που στήριξαν τη Φιλαρμονική ιδιαίτερα.
                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                       ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...