16 Ιαν 2014

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΣΗΜΑΙΑ


Μαζί με τα παρτέρια και τα λουλούδια από την πλατεία των Καλυθιών απομακρύνθηκε το πρωί της Τετάρτης και ο ιστός με την Ελληνική σημαία που είχαν τοποθετήσει τα μέλη του ΦΑΡΟΥ...
Απομένει να μάθουμε εάν θα υπάρχουν και απώλειες όπως οι παραιτήσεις μελών του τοπικού συμβουλίου, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα έλεγαν δημόσια χθες εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους για το γεγονός πως το ξήλωμα των παρτεριών έγινε χωρίς να ερωτηθούν και χωρίς να συνεδριάσει το Τ.Σ. 

ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας 25χρονος αλλοδαπός  που φέρεται να μετέφερε και να αποβίβασε στο νησί της Ρόδου, εννέα παράνομους αλλοδαπούς. Η αποβίβασή τους έγινε την περασμένη Κυριακή στο Φαληράκι.
Ο νεαρός, βαρύνεται με την τέλεση των αδικημάτων της προώθησης στο εσωτερικό της χώρας λαθρομεταναστών από σημείο εισόδου, κατά συρροή και εκ κερδοσκοπίας.
Το πρωί της 12ης Ιανουαρίου έτους 2014, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρόδου ενημερώθηκα για την ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών στην περιοχή Φαληράκι του νησιού. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο υπηρετούντες στο Γραφείο Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής, αλλά και προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς, στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, αλλά και έναν 25χρονο αλλοδαπό, φερόμενο ως διακινητή τους. Ο νεαρός βρισκόταν εντός επιβατηγού αυτοκινήτου.
Στο πλαίσιο της έρευνας και κατόπιν υπόδειξης του 25χρονου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα τέσσερις αλλοδαποί εντός της οικίας του, επίσης στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ενώ ο 25χρονος αφού οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας και του ασκήθηκε η δίωξη, παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, οπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου έτους .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Φέτος δεν τα κατάφερε στο κύπελλο Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών. Παρά την καλή εμφάνιση η ομάδα μας ηττήθηκε την Τετάρτη 1-0 στον Αρχάγγελο από τον τοπικό Αρη και αποχαιρέτισε τον θεσμό, στον οποίο πέρσι διακρίθηκε φτάνοντας μέχρι τον τελικό.
Οι λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα fmtop.gr

Σ’ ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου όσο αφορά την ποιότητα, ο Άρης κατάφερε με το γκολ του Μπαϊρακτάρη να κερδίσει με 1-0 τον Απόλλωνα Καλυθιών και κέρδισε την πρόκριση για την 3η φάση του κυπέλλου.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει τίποτα ουσιαστικά, αφού υπήρξε μόλις μια καλή φάση και γενικότερα επικρατούσαν η νευρικότητα και τα λάθη.
Με πιο καθαρό μυαλό μπήκαν οι ομάδες στην επανάληψη, με τον Άρη να έχει καλύτερη εικόνα μετά το πρώτο τέταρτο και κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ της νίκης.
Στην συνέχεια δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλη φορά και να τελειώσει νωρίτερα το ματς.
Φάσεις και Γκολ:
38’ Ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και πέρασε μόλις έξω από το δοκάρι, σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Σκόρπος, ο Σταυρής έπιασε την κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
50’ Σουτ του Παπανικολάου, η μπάλα σύριζα άουτ
60΄Από μπαλιά του Κοντόγιαννου, ο Μάλλιος μόνος του πλάσαρε πάνω στον Κουφάλη
68’ Ο Κολιοκώστας σούταρε μέσα από την περιοχή απέκρουσε προσωρινά ο Κουφάλης, η μπάλα στρώθηκε στον Μπαϊρακτάρη που την έστειλε στα δίχτυα, 1-0
90΄Παράλληλη σέντρα του Παπαοικονόμου ο Κολιοκώστας πλάσαρε στη κίνηση πάνω από τα δοκάρια
90+4’ Πλασέ του Νικήτα μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ
Διαιτησία: Τσοπανάκης, Καρκαλιανίδης, Μπερδεμπές
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Άρης:  Χρυσανθής, Κοτσίκος, Σταμούλης, Πομπού, Κωστάκης, Χατζηνικόλας (85’ Νικήτας), Μπαϊρακτάρης (92’ Ντύρος), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου

Απόλλων Καλυθιών:   Κουφάλης, Κίτσος, Σιέχ (20’ λ. τρ. Στάθης- 85’ Τσαλίκης), Κυρίτσης (70’ Κιόττος), Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς, Σταυρής, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Χατζηγεωργίου

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...