24 Νοε 2009

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ





Εικόνες από τα έργα στη Ρόδου - Λίνδου για το δίκτυο μεταφοράς νερού από το φράγμα Γαδουρά. Οι εικόνες είναι στο ύψος των Κεραμικών Νεοφύτου, εκεί που στο διπλανό ποτάμι έχουν γίνει μεγάλες παρεμβάσεις για να τοποθετηθούν οι τεράστιοι σωλήνες. Οπως φαίνεται η στήριξη της νησίδας γίνεται με μεταλλικές κολώνες που τοποθετούνται με το σύστημα της δόνησης.
Οπως φαίνεται στη διάβαση των πεζών που υπήρχε τοποθετήθηκε μία κορδέλα για να μην πέσει κάποιος αφηρημένος στο κενό. Μέτρα ασφγαλείας για... γέλια.
Ούτε η εταιρεία που κατασκευάζει το έργο, ούτε οι κρατικοί φορείς που επιβλέπουν (ΥΠΕΧΩΔΕ, Περιφέρεια, Νομαρχία) ενημερώνουν υπεύθυνα για το χρόνο ολοκλήρωσης. Μας έχουν... γραμμένους κανονικά. Το έργο είναι αναγκαίο για το νησί, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την έλλειψη ενημέρωσης.

ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ


Νέο κτίριο ετοιμάζεται να κατασκευαστεί πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Το κτίριο κατασκευάζεται από το δήμο Καλλιθέας (χρηματοδότηση Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ) και θα στεγάσει υπηρεσίες όπως ιατρείο και γραφείο πληροφοριών. Υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στο νέο κτίριο ο Αστυνομικός Σταθμός και στο κέντρο, στον σταθμό ταξί, να δημιουργηθεί το κέντρο πληροφοριών για τους τουρίστες.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 132

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...