20 Οκτ 2021

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ O ΑΠΟΛΛΩΝ

Ιδανικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ο Απόλλων Καλυθιών. Μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΡ Αφάντου ο Απόλλων το μεσημέρι της Τετάρτης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 και στην Κάρπαθο του τοπικού Ποσειδώνα.


Σε ένα παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες το γκολ της νίκης πέτυχε για τον Απόλλωνα λίγο πριν το φινάλε (87') ο Ντάνιελ Σπαχίου με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν έξαλα οι περίπου 10 Καλυθενοί που ταξίδεψαν στην Κάρπαθο και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Τσιγάρο, Σαββούλη, Γαμπιεράκη, Νικολό, Δουκίσση, Σπαχίου (92' Ο. Περιστερόπουλο), Λεονταρόπουλο (90' Χωραφίτη), Κιόττου (85' Μαρκάκη), Μαγιόγλου, Στατιού, Φτάκλα. 
Για άλλο ένα παιχνίδι ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης εμπιστεύτηκε παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες. 

Το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 4.00) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο Απόλλων θα φιλοξενήσει στις Καλυθιές τον Κλεόβουλο Λίνδου.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου Α κατηγορίας Δωδεκανήσου



“Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου, για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στο γήπεδο.
Τέτοιες φιλοξενίες προάγουν το ποδόσφαιρο και επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο στις Καλυθιές.”
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

RAPID TESTS ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ

 Η επιστροφή της Ρόδου σε υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού (17 ανακοινώθηκαν την Τετάρτη) σήμανε συναγερμό και ενόψει του χειμώνα ξεκινάει εκ νέου η διενέργεια δωρεάν rapid test σε διάφορα σημεία του νησιού.

Την Πέμπτη από το πρωί έως το μεσημέρι συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Καλυθιών και θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid tests για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.


Οι επιστήμονες κρούουν των κώδωνα του κινδύνου σε εκείνους που επιμένουν να μην πραγματοποιούν το εμβόλιο επισημαίνοντας πως τους επόμενους μήνες πολλοί κινδυνεύουν να νοσήσουν βαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα κρούσματα κορωνοϊού, ευτυχώς με ελαφρά συμπτώματα, εμφανίστηκαν και σε σχολικές μονάδες των Καλυθιών. 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ - ΦΥΤΩΡΙΟΥ

Επισκέψεις σε κοινοτικά διαμερίσματα πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση ο πρόεδρος του Φυτωρίου της Περιφέρειας Μιχάλης Λουλούς και ενημερώνει για τις δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να έχουν, έτσι ώστε να περάσουν τα απαιτούμενα μηνύματα για τις αξίες του Περιβάλλοντος και του Πρωτογενή τομέα στα παιδιά.

Το πρωί της Δευτέρας επισκέφτηκε τις Καλυθιές όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Αντωνά. Μαζί του ήταν ο διευθυντής του Φυτωρίου, γεωπόνος Νίκος Ρένεσης, ο χωρικός αντιδήμαρχος Γιώργος Πατσάης, ο υποδιευθυντής του Γυμνασίου Καλυθιών Γιώργος Κούτρας, ο εκπρόσωπος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρης Συμιακός, η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών Ελένη Δαμιανού, και οι προϊσταμένες τριών Νηπιαγωγίων Καλυθιών, Χρυσή Βουδούρη, Μαρία Αργυρού, και Παγώνα Αργυρού.



Σε συνάντηση στο κοινοτικό κατάστημα των Καλυθιών και ο κ. Ρένεσης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις δυνατότητες συνεργασίας που έχουν και τους τρόπους για να προχωρήσουν σε υλοποίηση των όποιων σχεδίων αποφασίσουν να εκτελέσουν. Ο κ. Λουλούς τους πρότεινε να οργανώσουν εκδρομές στους χώρους του Φυτωρίου για να δουν και να καταλάβουν τα παιδιά την όλη διαδικασία αναπαραγωγής των φυτών.

Στη συνέχεια μετέβησαν στα σχολεία όπου ο κ. Ρένεσης υπέδειξε σημεία τα οποία θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λαχανόκηπο, φυτεμένο από τα παιδιά, καθώς επίσης και σημεία τα οποία θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ωραιότατους κήπους με λουλούδια φυτεμένα πάλι από τα παιδιά.

Μετά τις Καλυθιές οι Λουλούς, Ρένεσης και Πατσάης μετέβησαν στη Ψίνθο όπου τους περίμενε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κωστομοίρης, ο οποίος ζήτησε την βοήθεια του Φυτωρίου για ανάπλαση χώρων της πλατείας και πήρε την διαβεβαίωση ότι σύντομα θα έχει ανταπόκριση στο αίτημα του.



Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...