16 Οκτ 2013

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ





Με χαρακτηριστική άνεση ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης 4-1 την Ασπίδα Απολακκιάς και σφράγισε την πρόκρισή του στην 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και δεν απειλήθηκε σε καμμία στιγμή της αναμέτρησης.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο αμυντικός Μιχάλης Φυλακούρης που πέτυχε τρία πανομοιότυπα τέρματα, όλα με κεφαλιές, δύο στο πρώτο ημίχρονο και το τελευταίο δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.
Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ νωρίς με ωραίο σουτ του Νίκου Κιόττου.
Πέρα από τον Φυλακούρη εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι τρεις μικροί που ξεκίνησαν στην 11άδα (Κιόττος, Σαββούλης, Τσαλίκης) καθώς και ο Ροδίτης (επίσης από τα τμήματα υποδομής) που αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο.
Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο αγωνίστηκε για 45' ο Κυριάκος Χατζηγεωργίου που ανάρρωσε από σοβαρό τραυματισμό.
Ο προπονητής Κώστας Καμπούρης χρησιμοποίησε τους: Καμπούρη, Κίτσο, Φυλακούρη, Στάθη, Σιέχ (44' Χατζηγεωργίου), Τσαλίκη, Σαββούλη, Κιόττο, Δημητρά (44' Ροδίτη), Παπανικολάου, Σκόρπο (60' Ορφανό).
* Στα τελευταία 15' ο Απόλλων αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού βγήκε εκτός αγώνα ο Χρήστος Κίτσος με πρόβλημα τραυματισμού.
* Την Κυριακή ο Απόλλων στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καλυθιών (ώρα έναρξης 4.15 μ.μ.) τον Διαγόρα με τη διοίκηση να υπόσχεται εκπλήξεις για όσους βρεθούν στις εξέδρες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...