4 Μαΐ 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ


Με φαγητό ολοκληρώθηκε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για τον Απόλλωνα Καλυθιών. Μετά το τέλος της τελευταίας σημερινής προπόνησης οι διοικούντες, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές έφαγαν καλά κρέατα ψημένα στα κάρβουνα και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.



Πλέον η προσοχή στρέφεται στις διοικητικές εξελίξεις και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Γι' αυτό άλλωστε πρώην, νυν και μελλοντικοί παράγοντες συναντήθηκαν σε "μυστικό δείπνο" στο παραδοσιακό καφενείο της πλατείας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης,

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΟΚΤΑΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

Η ζωή είναι, πολλές φορές άδικη και το σκληρό της πρόσωπο δεν χαρίζεται ούτε στις μικρές ηλικίες. Το απόγευμα της Πέμπτης έφυγε από τη ζωή μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας ένα 8χρονο αγοράκι από το νησί της Ρόδου που ζούσε με την οικογένειά του σε σπίτι ιδιοκτησίας Καλυθενών στο Φαληράκι..
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι τραγικοί γονείς αποχαιρέτησαν το μικρό αγγελούδι τους στο νεκροταφείο του Ταξιάρχη στην πόλη της Ρόδου με τον Πάτερ Γεώργιο από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Φαληρακίου να τελεί την εξόδιο ακολουθία.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...