10 Μαρ 2012

ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ









Περισσότερα από 100 άτομα, κάθε ηλικίας, συμμετείχαν στη βραδυνή βόλτα με ποδήλατα που διοργάνωσε ο ΦΑΡΟΣ στις γειτονιές του χωριού. Η εκκίνηση της ποδηλατάδας δόθηκε στις 7.00 στην πλατεία, μπροστά από τα νέα γραφεία του συλλόγου και μετά από μία ώρα διαδρομής οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στην πλατεία. Η διαδρομή πέρασε σχεδόν απ' όλες τις γειτονιές (Πανιέρα, Τσίτση, Πιατούλια, Καμαρίτσες, Μελισσά, Πατέλα) του χωριού και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Μπράβο στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες!

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα Καλυθιών έστειλε στο blog το εξής μήνυμα:
"Τάσο και λίγα έγραψες, Και εγώ είμαι ο πρώτος που φωνάζω αλλά δεν μπορούμε άλλο (τουλάχιστον εγώ).
Τόση προσπάθεια κάνουμε για την ομάδα και δεν είδα πέντε ανθρώπους στην εξέδρα να φωνάξουν για τον Απόλλων, να δώσουν κάτι. Συνέχεια στην μούγκα.
Δεν μπορεί πια ότι γίνετε να είμαστε μόνοι, έλεος. Δεν μπορεί ότι γίνετε να είναι λάθος. Δεν γίνετε η ομάδα να είναι δεύτερη στη βαθμολογία, να κάνει καλή πορεία και να μας λένε ότι τα πήραμε".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Σε ρινγκ μετατράπηκε το γήπεδο Καλυθιών μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων-Δόξα Ψίνθου που βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-2.
Υποστηρικτές του Απόλλωνα σε κατάσταση αμόκ πήδησαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή Παπαβασιλείου και τη βοηθό του Εύη Λάμπρου που με δική της υπόδειξη αποβλήθηκε, για κτύπημα σε αντίπαλο, ο Γιάννης Αρχοντούλης.
Οι έξαλλοι οπαδοί στρίμωξαν τον διαιτητή και τη βοηθό του στα κάγκελα και μάλιστα κάποιος "άντρας" τράβηξε τα μαλλιά της φοβισμένης γυναίκας.
Με τη βοήθεια παραγόντων και παικτών του Απόλλωνα ο διαιτητής και η βοηθός του απεγκλωβίστηκαν και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Μετά ξεκίνησε "πόλεμος" μεταξύ Καλυθενών και Ψινθενών στην εξέδρα στον οποίο ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές. Για 15' έπεφτε πολύ ξύλο και έφευγαν μπουκάλια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ξέφυγαν και λειτούργησαν σαν χούλιγκαν.
Δυστυχώς σήμερα ο Απόλλων πέρα από την αγωνιστική ήττα υπέστη και ήττα αξιών.
Οταν ηρεμήσουν τα πράγματα και περάσουν κάποιες ημέρες θα μπορέσουμε να γράψουμε περισσότερα. Μέχρι τότε ας παρακαλάνε οι "μάγκες" να μην βγουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια. Γιατί η δικαιοσύνη για περιπτώσεις αθλητικής βίας δεν αστειεύεται και η νομοθεσία προβλέπει μεγάλες ποινές φυλάκισης.
* Φυσικά όταν γίνονται επεισόδια δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. Και από την πλευρά της Δόξας υπήρξαν πολλές υβριστικές προκλήσεις στην εξέδρα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να
* Η φωτογραφία είναι θαμπή και ενδεικτική των όσων έγιναν στο γήπεδο.
* Και επειδή μπορεί να υποστηρίξουν διάφορα τα ίδια είχε γράψει το blog και μετά τα απίστευτα επεισόδια πέρσι στο παιχνίδι Απόλλων-Ιάλυσος και μετά τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου Ερμής-Κλεάνθης
* Ο διαιτητής αποχώρησε από το γήπεδο 2 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και στο φύλλο αγώνα ανέφερε τα επεισόδια και την εισβολή φιλάθλων κάτι που σημαίνει βαριά τιμωρία για τον Απόλλωνα. Στα επόμενα παιχνίδια δεν θα αγωνιστούν οι Αρχοντούλης-Συμεωνίδης που αποβλήθηκαν και οι Κϊτσος, Χατζηνικόλας οι οποίοι γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για επιθετική συμπεριφορά στο τέλος του αγώνα.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ


Ενα τουλάχιστον υπερβολικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας στις σελίδες της τοπικής εφημερίδας Η ΠΡΟΟΔΟΣ. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ ο τέως δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης επικοινώνησε με τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα και εξέφρασε το ενδθιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής αντί για την κόρη του Μίκα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η κεντρική ΝΔ αντιμετωπίζει θετικά το υποτιθέμενο ενδιαφέρον του  Γιάννη Ιατρίδη.
Αναφέρει η ΠΡΟΟΔΟΣ: "Η Συγγρού θεωρεί ότι ο Ιατρίδης είναι ισχυρή υποψηφιότητα που θα μπορούσε να διατηρήσει τις δυνάμεις της κόρης του αλλά και να τις ενισχύσει περισσότερο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ιατρίδης ευελπιστεί στην στήριξη του Χατζημάρκου αλλά και του Στάγκα τους οποίους είχε στηρίξει ενεργά στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης".
Το blog επικοινώνησε με τον τέως δήμαρχο Καλλιθέας που χαρακτήρισε "σενάρια τα περί ενδιαφέροντος υποψηφιότητας" προσθέτοντας τα εξής: "Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση. Δεν μ' ενδιαφέρει να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Ακόμη και αν δεν υπήρχε η Μίκα δεν θα ήθελα να είναι υποψήφιος βουλευτής. Είχα τη δυνατόητα το 2007 και δεν το έκανα. Διαψεύδω κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανεξάρτητη βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη που είπε στο blog "δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν. Ο πατέρας μου ποτέ δεν εξέφρασε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ".

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΙΔΗ


«Διαψεύδω κατηγορηματικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ.
Προφανώς, πίσω από τα δημοσιεύματα εξακολουθούν και κρύβονται κάποιοι αμετανόητοι με σαφή στόχο να πλήξουν για μιαν ακόμη φορά εμένα και την οικογένεια μου.
Ούτε αυτήν τη φορά θα τους κάνω τη χάρη. Έχω δηλώσει ξεκάθαρα ότι έχω αποχωρήσει από την πολιτική. Έχω κρατήσει όμως στην καρδιά μου την αγάπη και την ισχυρή  στήριξη των συμπατριωτών μου μέσα από την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, όλα αυτά τα χρόνια.
Η Μίκα είναι ένας νέος άνθρωπος, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί και παίρνει δύσκολες αποφάσεις μακριά από τη λογική κάθε κατεστημένου. Τη στήριξα και θα συνεχίζω να τη στηρίζω σε οποιαδήποτε απόφαση λάβει στο μέλλον».

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...