23 Μαΐ 2012

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ


Άποψη στο rodosalarm.gr

Ρημάζουν όλα στην πόλη και τα χωριά, διακοσμητικός ο ρόλος του Δήμου!
ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Δεδομένο η χαμένη τετραετία που θα συμπαρασύρει και τις επόμενες σε τροχιά απραξίας και οπισθοδρόμησης!
Οι καιροί είναι δύσκολοι, λεφτά δεν υπάρχουν, ο Δήμος οδηγείται από το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένει με σταυρωμένα χέρια και να δίνει την εντύπωση ότι παραδίδεται αμαχητί!
Η εντύπωση αυτή είναι ήδη εδραιωμένη στην κοινή γνώμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αποδεκτή. Ο ροδιακός λαός αποδίδει τεράστιες ευθύνες στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό βήμα, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στην πόλη, αντίθετα όλοι βλέπουν και διαπιστώνουν ότι τα πάντα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στους πρώην Δήμους, καθώς και σ’ όλα τα χωριά, τα οποία «τσουβαλιάσθηκαν» σ’ ένα βλακώδες πείραμα υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Καλλικράτης».

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ




Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΦΑΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ, ΤHN ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 18:00.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1) ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ)2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ3) ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ (ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ






ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...