21 Φεβ 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (και πληροφορίες από το www.verena.gr)

Μετά απο έρευνα της Ασφάλειας Ρόδου και του Α.Τ Αφάντου συνελήφθη ένας 18χρονος, ημεδαπός, κάτοικος Καλυθιών, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του απο τους αστυνομικούς έριξε πάνω στο έδαφος μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 3,6 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Ο ανωτέρω, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο είναι ένας απο τη σπείρα των τριών ληστών που είχαν πάρει απο την 69χρονη στις Καλυθιές αφού τη κτύπησαν πρώτα, 3.000 ευρώ. Αυτή η ιστορία όμως έχει και...ουρά! Σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό δελτίο, χθες συνελήφθη στις Καλυθιές ένας 16χρονος ημεδαπός κάτοικος Καλυθιών, διότι σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να έχει πάνω του 25, 6γραμμάρια χασίς. Όπως προέκυψε απο την προανάκριση ο 18χρονος τις πρωινές ώρες της 19-2-10 αγόρασε την εν λόγω ποσότητα απο 20χρονο ημεδαπό, κάτοικο Ρόδου έναντι ποσού 100 ευρώ. στη συνέχεια ο 16χρνος πούλησε στον συλληφθέντα 18χρονο για τη ληστεία στις Καλυθιές. Ο 20χρονος αναζητείται. Είναι φανερό ότι η αστυνομία μετά απο αυτές τις εξελίξεις λογικά πρέπει να βρίσκεται κοντά στη σύλληψη των άλλων δύο της ληστείας.

ΠΕΝΤΑΡΑ ΟΙ "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ




O Aπόλλων Καλυθιών κέρδισε, υπό το φως των προβολέων το βράδυ της Κυριακής, εύκολα 5-1 τον Αλθαιμένη και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την είσοδό του τουλάχιστον στην τετράδα και διεκδίκηση της παραμονής.
Καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο Απόλλων, κέρδισε δίκαια αν και προσωρινά ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους όμως το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα μπήκε σε καθοριστικό σημείο (45΄) και έτσι στο δεύτερο απλώς μεγάλωσε το δείκτη του σκορ.
Στην ενδεκάδα συμμετείχαν "μπέμπηδες" προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής. Ο Εραλντ Μπεκιράι, ο Παναγιώτης Κεπέρης (σκόραρε στο ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών), οι Θανάσης και Αντονι Γκεοργκίεφ, ο Ντόμπρεβ Πένεφ αγωνίστηκαν ως βασικοί και άφησαν άριστες εντυπώσεις ενώ ως αλλαγή έπαιξαν και οι Γιώργος Ορφανός, Γιώργος Βιτσέντζος. Παιδιά στα οποία θα στηριχθεί η αναγέννηση του Απόλλωνα από τις στάχτες του, αρκεί να μην γίνουν λάθη όπως με τους ταλαντούχους προηγούμενων φουρνιών.
Το σκορ άνοιξε στο 12΄ με εκτέλεση φάουλ στο Γ' ο Βασίλης Λαζαρίδης (1-0), για να ισοφαρίσει 1-1 ο Βαθρακογιάννης στο 30΄, όμως και πάλι ο Λαζαρίδης με νέα εκτέλεση φάουλ στο 45΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας (2-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκεοργκίεβ πέτυχε το 3-1 στο 60΄, για να μεγαλώσει το σκορ στο 68΄ο Κεπέρης (4-1) και να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Βιτσέντζος Γ. στο 80΄.
Απόλλων Καλυθιών: Σ. Xατζηνικόλας, Μοσχιδιού (75΄ Γ. Ορφανός), Ερλαντ, Β. Ηλίας, Κεπέρης (75΄Βιτσέντζος Γ.), Βιτσέντζος Β., Γκεοργκίεβ Τ., Γκεοργκίεβ Α., Μπρισνόβαλης, Λαζαρίδης, Ντόμπρεβ (46΄ Σ. Κυριαζής)

* Από τα τρελά του αγώνα η ολιγόλεπτη χαλαζόπτωση στο 2ο ημίχρονο!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...