2 Φεβ 2010

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ" ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ








Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου έκοψε το βράδυ της Δευτέρας, στοπ Ακταίον, τη βασιλόπιτά του. Η αίθουσα γέμισε από Καλυθενούς και εκπροσώπους του δήμου Καλλιθέας, αφού ο Σύνδεσμος παρουσίασε επίσημα το φωτογραφικό λεύκωμα που δημιούργησε ο Σπύρος Κόκκινος για τα 60 χρόνια ιστορίας της Δωδεκανησιακής Διαιτησίας. Φανερά συγκινημένος ο Σπύρος ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα. "Κατάλαβε ότι έχω πολλούς φίλους", είπε λίγο πριν βουρκώσει.
Για την συνεισφορά τους στην έκδοση του λευκώματος τιμήθηκαν ο δήμαρχος κ. Ιατρίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Φλεβάρης, η βουλευτής κυρία Ιατρίδη, ενώ ως διατελέσαντες πρόεδροι του Συνδέσμου Διαιτητών τιμήθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Ρηνιού και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λεβέντης.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας το πρόσωπο της βραδυάς ο Σπύρος Κόκκινος και κάποιοι από τους φίλους του γευμάτισαν σε γνωστή πιτσαρία με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα του Απόλλωνα και πως θα βγει από το αδιέξοδο των τελευταίων δύο ετών.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 141


Διαβάστε σήμερα στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ όλα όσα έγιναν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...