1 Απρ 2013

ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑ!

To ποδοσφαιρικό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά συνεχίζεται... Το απόγευμα της Κυριακής ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα 3-1 από την Καβάλα με τον Καλυθενό επιθετικό ν' ανοίγει το σκορ.
Η ιστορική ομάδα της Ριζούπολης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βαδίζει ολοταχώς για άνοδο στην Super League.
Ο Μιχάλης Μανιάς με 12 γκολ (10 σουτ, 2 κεφαλιές, 0 πέναλτι) είναι στη δεύτερη θέση των σκόρερ και τον περνά μόνο ο Βραζιλιάνος Ντακόλ που έχει πετύχει 13 τέρματα όμως έχει σκοράρει πέντε φορές με πέναλτι.
Το καλοκαίρι ο Μιχάλης Μανιάς μένει ελεύθερος και ήδη ο μάνατζέρ του δέχεται κρούσεις από μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Keep scoring Μιχάλη!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτ. Σχολείου Καλυθιών, προσκαλεί όλους τους μαθητές με τους γονείς τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού στα πλαίσια της δράσης «Lets do it Aegean 2013» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 και ώρα 10.00, στην περιοχή «Προφήτης Αμώς» στο Φαληράκι.
 Να είστε σίγουροι πως όλοι μαζί, θα καταφέρουμε αφενός να δώσουμε δυναμικά το παρόν στις 14 Απριλίου και αφετέρου να οργανώσουμε και άλλες δράσεις καθώς το «Lets do it Aegean 2013» θα αποτελέσει μια από τις πολλές συλλογικές προσπάθειες που ήδη κάνουμε, στην προσπάθειά μας για ένα καθαρό-υγιεινό περιβάλλον.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...