4 Απρ 2009

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ







Μπράβο στους μάγκες του Ερμή, παίκτες, προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους. Η κούπα ήρθε στις Καλυθιές και πρέπει αυτή η επιτυχία να αποτελέσει την αρχή για νέους θριάμβους για το ποδόσφαιρο του χωριού μας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ μπορούμε πολλά.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ



ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΑΝΤΕΝΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ





ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ





Οι λεπτομέρειες του αγώνα από το www.rodoslive.com
Χρειάσθηκαν 120 λεπτά αγώνα για να αναδειχθεί ο φετινός κυπελλούχος Δωδεκανήσου που είναι ο Ερμής Καλυθιών αφού κέρδισε 1-0 στην παράταση τον Κλεάνθη.

Δίκαιη η νίκη του Ερμή Καλυθιών αφού έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τον Κλεάνθη και μάλιστα δύο απ΄αυτές ήταν κραυγαλέες αφού σε κενή εστία κατάφεραν οι παίκτες του να στείλουν τη μπάλα άουτ. Στην παράταση έδειξε πιο ουσιαστικός από την ομάδα του Παρδεισίου και κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο αγώνα είχε πάθος είχε ένταση και μάλιστα προς το τέλος του κανονικού αγώνα το παιχνίδι πήρε φωτιά με αψιμαχίες και από τις δύο ομάδες ευτυχώς όμως το σφύριγμα της λήξης ηρέμησε την κατάσταση.

Παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων που κατέκλυσαν το γήπεδο Κοσκινού και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας από καλή ευκαιρία η κάθε μία. Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι κέντρου με εναλλασσόμενη την υπεροχή για τις δύο ομάδες και τον Ερμή να χάνει στο 41΄μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε στο ίδιο μοτίβο χωρίς όμως πολλές ευκαιρίες με τον Κλεάνθη όμως να έχει δοκάρι στο 80΄σε σουτ του Παπαοικονόμου ενώ έμεινε στο 90΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρακώστα.

Στην παράταση ο Ερμής έδειξε πιο ορεξάτος εκμεταλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 100΄με τον «μίστερ γκολ» Λευτέρη Μαυρομούστακο ενώ στο 115΄είχε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά σε κενή εστία από τα 2 μέτρα ο Νικλός Ν. «κατάφερε» και έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα:
2΄ Κόρνερ Γιόνοβιτς κεφαλιά Σάββενα από κοντά άουτ.

5΄ Τετ α τετ του Δημητρά βγήκε ο Σαρικάς και απέκρουσε με τα πόδια.

20΄Σέντρα του Χατζηγεωργίου κεφαλιά του Σταυρή άουτ.
33΄Φάουλ Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Σαρικάς.

41΄ Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου όταν σε σέντρα του Μαυρομούστακου αφύλακτος ο Βασιλόπουλος με εξουδετερωμένο τον Σαρικά από τη γραμμή σχεδόν της εστίας κατάφερε και έστειλε τη μπάλα άουτ.

55΄Δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου απόκρουση τερνμτοφύλακα.

80΄ Μακρινό δυνατό σουτ του Παπαοικονόμου κτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

90΄ κόκκινη κάρτα στον Καρακώστα (τελευταίος παίκτης) ο οποίος ανέτρεψε αντίπαλο

97΄Σέντρα σου του Νικολού Ν. απέκρουσε ο Σαρικάς.

100΄ ο Μαυρομούστακος μέσα στην περιοχή κερδίζει την κόντρα παό δύο αντιπάλου και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

102΄Κεφαλιά του Σπάρταλη απέκρουσε ο Χατζηνικολού.

115΄ Ευκαιρία απ΄αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται όταν ο Νικολός Ν. σε σέντρα του Μαυρομούστακου μόνος του με άδειο τέρμα δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδος του.

Καλύτεροι του Ερμή οι Μαυρομούστακος, Γιαννόπουλος, Νικολός ενώ από τον Κλεάνθη ξεχώρισαν οι ορφανίδης, Ξύππας, Γιόνοβιτς
Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Τσαγγάρη (ο οποίος σφύριξε για τελευταία φορά) και των βοηθών του Θανάση Κουρδουκλά και Αγγελου Φουκάρα

Ερμής Καλυθιών: Xατζηνικόλας, Χατζηγεωργίου, Μάκρας, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Δημητράς (110΄Ηλίας), Γιαννόπουλος, Σταυρής (59΄Γαλανός), Μαυρομούστακος, Βασιλόπουλος (73΄Νικολός Ν.), Νικολός
Κλεάνθης: Σαρικάς, Χατζηθεοδωράκης (105΄Αχιολάς), Κρομύδας Ν. (99΄Σπάρταλης Α,), Καρακώστας, Κωστάκης, Ιωαννίδης, Ξύππας, Σάββενας (65΄Παπαοικονόμου), Σπάρταλης Μ., Γιόνοβιτς, Ορφανίδης

ΦΕΡΑΜΕ ΚΟΥΠΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ














Τα κατάφερε ο Ερμής. Νίκησε 1-0 στην παράταση τον Κλεάνθη Παραδεισίου και κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσου. Η κούπα ήρθε ξανά στο χωριό μας και το γλέντι ήταν τρελλό. Οι Καλυθιές είναι το μόνο χωριό που κατέκτησε το κύπελλο Δωδεκανήσου με δύο διαφορετικές ομάδες.
Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική έστω και αν έγιναν διάφορα παρατράγουδα στο τέλος του 90λεπτου. Οποιος είναι προκλητικός στο γήπεδο ή κερδίζει αγώνες στα χαρτιά στο τέλος την πατάει.
Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 110' ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...