20 Σεπ 2008

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ



Οι δύο χαμένες ευκαιρίες του Άπόλλωνα στις καθυστερήσεις. Στην πρώτη ο τερματοφύλακας του Ακουσίλαου Σαββάκης είναι εκτός εστίας και στην δεύτερη το σουτ του Κασταμούλα καταλήγει άουτ.

ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ



Χωρίς βαθμό κύλησε η 2η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τις δύο ομάδες των Καλυθιών.

Ο Απόλλων με πολύ κακή εμφάνιση ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από τον Ακουσίλαο. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε με πέναλτι ο Κώστας Παντίδος στο 88ο (βίντεο). Η ομάδα των Φανών πέτυχε δύο τέρματα στα πρώτα 15' εκμεταλλευόμενη τραγικά λάθη της αμυντικής γραμμής. Ο Απόλλων στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ κακός και δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη ο Απόλλων εκμεταλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή (είχε αποβληθεί στο 1ο ημίχρονο παίκτης του Ακουσίλαου)απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Απόλλων μπήκε στην αντίπαλη περιοχή μόνο μετά το 80ο και πρέπει να σημειωθεί ότι έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ο Ερμής ήταν μέτριος στο 1ο ημίχρονο όταν και δέχθηκε το γκολ από την Αναγέννηση Ρόδου. Στην επανάληψη βελτίωσε την απόδοση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Δημητρά για να πετύχει την ισοφάριση. Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων είδαν την ομάδα μας να παίζει σχεδόν μονότερμα την Αναγγένηση στο 2ο ημίχρονο. Το εντυπωσιακό είναι ότι περισσότεροι Καλυθενοί βρέθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ερμή, παρά στο εντός έδρας του Απόλλωνα.

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

Αντιγράφω από το δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου:

Χθες καταγγέλθηκε στον ΑΣ Φαληρακίου από 19χρονη αλλοδαπή, κάτοικο προσωρινά Φαληρακίου, ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας ενώ διασκέδαζε σε νυκτερινό κέντρο, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων προμυθοποιήθηκε να την συνοδεύσει σε πιάτσα ταξί προκειμένου αυτή να μεταβεί σε ξενοδοχείο διαμονής της. Στη διαδρομή εκμεταλλευόμενος το ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, την παρέσυερε σε ερημική τοποθεσία όπου την εξενάγκασε σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της. Ενεργείται προανάκριση από τον ΑΣ Φαληρακίου.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...