8 Αυγ 2008

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΥΜΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ


Έναν 18χρονο τουρίστα συνέλαβε χθες η αστυνομία της Ρόδου. Ο 18χρονος, που είναι Βρετανός, γύριζε στο Φαληράκι ντυμένος μόνο με ένα σεντόνι. Λίγο αργότερα όμως ο νεαρός πέταξε το σεντόνι, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στο δρόμο τελείως γυμνός.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έτσι ο Βρετανός συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Ο νεαρός σήμερα το πρωί καταδικάστηκε από το αυτόφωρο Μονομελές δικαστήριο της Ρόδου σε φυλάκιση 2 μηνών με τριετή αναστολή. Μετά την καταδίκη επέστρεψε στο Φαληράκι και συνεχίζει κανονικά τις διακοπές του.
Είναι το τρίτο περιστατικό τις τελευταίες μέρες με τουρίστα να κυκλοφορεί γυμνός στο δρόμο, καθώς στα Μάλια συνελήφθησαν άλλοι δύο τουρίστες που επίσης κυκλοφορούσαν γυμνοί.

Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε τέτοιες σκηνές στο Φαληράκι και χαμογελούσαμε. Μετά το πάθημα όλοι... έβαλαν μυαλό και είναι πλέον προσεχτικοί. Ας φροντίσουν τα πρακτορεία και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ενημερώνουν τους τουρίστες για τις συνέπειες τέτοιων πράξεων

Υ.Γ. Αυτή η ενδυμασία της χαριτωμένης κυρίας επιτρέπεται?

Η ΖΩΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Οπως σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έτσι και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Καλυθιές, το βράδυ της Τρίτης, ξαναγιορτάστη...