28 Μαρ 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΦΟΙΒΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Ξεκινάει η διαδικασία κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου με τα πλέι οφ. Οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι ελάχιστες για την ομάδα μας αφού πέρα από τα νέα παιδιά που αγωνίζονται στην 11άδα ο Απόλλων ξεκινάει στο μίνι πρωτάθλημα των 8 ομάδων με 0 βαθμούς ενώ Φοίβος και Ιάλυσος ως πρώτοι των δύο ομίλων ξεκινάνε με 4 πόντους. Στόχος του Απόλλωνα είναι να αποφύγει την τελευταία 8η θέση. Η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τις τέσσερις ομάδες του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας (Φοίβος, Ρόδος, Αρης Αρχ. και Κλεόβουλος Λίνδου). 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ:
1η Αγ. ΣΑΒΒΑΤΟ 29/3: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ - ΦΟΙΒΟΣ (ώρα έναρξης 4.00 μ.μ.)
2η Αγ. ΤΕΤΑΡΤΗ 2/4 : ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ
3η Αγ. ΚΥΡΙΑΚΗ 6/4 : ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ
4η Αγ. ΠΕΜΠΤΗ 10/4 ΡΟΔΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ
5η Αγ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 ΦΟΙΒΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ
6η Αγ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16/4 ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ
7η Αγ. ΤΕΤΑΡΤΗ 23/4 ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ
8η Αγ. ΣΑΒΒΑΤΟ 26/4 ΑΠΟΛΛΩΝ - ΡΟΔΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» ΑΠΟ ΤΟ  2ο Δ.Σ. ΚΑΛΥΘΙΩΝ

    Ο Σύλλογος Διδασκόντων, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, ευχαριστούμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Τερψιχόρη», για την αμέριστη βοήθειά του,  παραχωρώντας παραδοσιακές στολές προς τους μαθητές του σχολείου μας, για τις ανάγκες των εορτών και παρελάσεων. Έτσι , δίνεται η δυνατότητα στο σχολείο μας να συμμετέχει ενεργά στην πνευματική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου,  υπηρετώντας ταυτόχρονα σαφείς εκπαιδευτικούς και παιδαγωγικούς στόχους, προσφέροντας στους μαθητές πρόσβαση στην αυτοπεποίθηση της ενεργούς συμμετοχής.
   Με τη στάση του αυτή , ο Σύλλογος «Τερψιχόρη»,  επιβεβαιώνει τη δυναμική του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και για μια φορά ακόμα τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε στα μέλη του και στο διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσουν το παραγωγικό τους έργο,  που προάγει τον πολιτισμό και χαρίζει ιδιαίτερες στιγμές στο χωριό μας.

                                                                                             Με εκτίμηση
                                                                                    Σύλλογος Διδασκόντων

                                                     και Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δ.Σ. Καλυθιών

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...