24 Ιαν 2014

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(για το Χωριό του Άι Βασίλη στον Άγιο Μηνά Καλυθιών Ρόδου)
Καταρχήν, ευχόμαστε η νέα χρονιά να πλημμυρίσει τις καρδιές σας με αγάπη, χαρά, υγεία και δημιουργία και κάθε μέρα να είναι μια μικρή γιορτή!
Η διοργάνωση αυτή ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας μεταξύ του Αντιδημάρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και των γυναικών του συλλόγου Μεσόγειος και στηρίχτηκε από την Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών.
Το επιτυχημένο όμως αποτέλεσμα οφείλετε σε κάποιους ανθρώπους που για μέρες ολόκληρες εργάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να πάρει σάρκα και οστά η ιδέα αυτή και να δώσει χαμόγελα αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου.
Την εκδήλωση άνοιξε στις 14 Δεκεμβρίου 2013, η είσοδος του Άι Βασίλη με το τρενάκι και την συνοδεία της Φιλαρμονικής Καλυθιών σκορπίζοντας χαμόγελα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες!
Ο Άγιος Βασίλης μας κράτησε συντροφιά όλες αυτές τις μέρες περιμένοντας υπομονετικά τις ευχές του κόσμου και την αγκαλιά των παιδιών! Όπου αποχώρησε στις 1 Ιανουαρίου του 2014 μοιράζοντας πρωτίστως στα παιδάκια που τον επισκέφτηκαν για να τον αποχαιρετήσουν, μικρά συμβολικά δωράκια, τα οποία είχαν φροντίσει να προμηθευτούν οι γυναίκες του συλλόγου.
Στις μέρες της διάρκειας του χωριού του Άι Βασίλη, μικρές και μεγάλες εκπλήξεις έκαναν την εμφάνισή τους και δεν άφηναν τον κόσμο να κουραστεί ή να απογοητευτεί.
Μας ξεσήκωσαν με τον γιορτινό ρυθμό και τις επιδέξιες χορευτικές φιγούρες τους οι μικρές και μεγάλες αγιοβασιλίτσες της σχολής χορού Art of Dance και της σχολής χορού
Φερδεκλή! Το πρόγραμμά μας εμπλουτίστηκε, με το θεατρικό μουσικοχορευτικό σκετς με την Αγιοβασιλίνα Στέλλα Καναβάκη και τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney! Στην διάρκεια των προγραμμάτων, οι γυναίκες του συλλόγου Κοσκινού, έφτιαχναν όμορφες δημιουργίες μέσα στο εργαστήριο του Άι Βασίλη με τα παιδάκια που είχαν επισκεφτεί το χώρο! Αρωματικό τσάι προσφέρθηκε δωρεάν και απλόχερα όλες αυτές τις μέρες στους επισκέπτες του χωριού του Άι Βασίλη!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...