15 Απρ 2012

ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΚΟΥΙΝ




Πρέπει άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση των τοπικών αρχών σε συνεργασία με το λιμενικό για να απομακρυνθεί το ιστιοφόρο πριν παρασυρθεί από κύματα και παρατηρηθεί διαρροή καυσίμων στον πανέμορφο κολπίσκο.

"ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ" ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


"Εκρηκτικό" ήταν φέτος το Χριστός Ανέστη. Παρά τη γενικότερη λιτότητα και την περικοπή δαπανών τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου, όταν ειπώθηκε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Ιησού έπεσαν στον αέρα μεγάλες ποσότητες βεγγαλικών, κροτίδων, δυναμιτών και άλλων εκρηκτικών  υλών.
Το kalithies.blogspot.com εύχεται σε όλους τους Καλυθενούς και σε εκείνους που αγαπάνε το χωριό μας Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα και υγεία, ένα αγαθό που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.
* Στα βίντεο από το βράδυ της Ανάστασης, η στιγμή που το Αγιο Φως μεταδίδεται στους πιστούς, το Χριστός Ανέστη από τον Πάτερ Ελευθέριο και η φωτιά - καλαφούνα που παρά τη βροχή άναψε κανονικά.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...