10 Ιουν 2009

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3




To Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Καλλιθέας και ο Α.Σ. Σταυρός διοργανώνουν το 1ο τουρνουά 3on3 basket με την στήριξη του ΔΟΑΝ Καλλιθέας, της Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδ/σου, του ΝΑΟΔ, του ΔΟΝΑ Ρόδου, της ΚΑΕ Κολοσσός και του Δήμου Καλλιθέας. Παράλληλα με το τουρνουά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός σουτ Triple Crown Shooting Challenge με τον νικητή να κερδίζει μία δωρεάν συμμετοχή στο camp Triple Crown, την ακαδημία μπάσκετ των κων Αλβέρτη, Ρεντζιά, Παπανικολάου στην Αθήνα. Την διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο προπονητής του Κολοσσού κος Σφαιρόπουλος ώστε να δώσει τις συμβουλές του στους νέους αθλητές!

Για να δηλώσετε συμμετοχή κατεβαστε το αρχείο Kalithea Streetball.doc μπου μπορείται να το βρείτε δεξιά στο κομμάτι Downloads στο blog tosynkalithea.wordpress.com.
Συμμετοχή μπορεί να δηλώσουν όλοι οι νέοι ηλικίας 12-14 ή 14-16 ή 16-18 στην αντίστοιχη κατηγορία. Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε την στο email tosyn@kalithea.gr μέχρι 22/06!

Για πληροφορίες τηλεφωνείστε στα 6932957497 (Νίκος Κιόττος), 6972559605 (Κώστας Συρτσάκος) ή στο email tosyn@kalithea.gr

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...