13 Μαρ 2009

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ



Οσο είναι ζωντανός ελπίζει στο θαύμα ο Απόλλων. Το απόγευμα της Παρασκευής στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καλυθιών η ομάδα μας νίκησε 2-0 τον... χαλαρό Αγιο Γεώργιο Μαλώνας με τέρματα που πέτυχαν οι Κώστας Παντίδος και Αντονι Γκεοργκίεφ, στο β' ημίχρονο. Ο Απόλλων είχε και δοκάρι με τον Στέφανο Κυριαζή. Ο Απόλλων έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στην επανάληψη και πλέον περιμένει το Σαββατιάτικο παιχνίδι Διγενής-Ομόνοια για να δει πόσες ελπίδες σωτηρίας υπάρχουν. Η ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας, Β. Βιτσέντζος, Κασταμούλας, Ζούνης, Χρήστου, Λαζαρίδης, Κουφάλης, Κυριαζής (75' Κιάρρι), Παντίδος, Σαββούλης (70 Γκεοργκίεφ), Γ. Βιτσέντζος (46' Αμερικάνας)


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στον αέρα βρίσκεται ο τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου στον οποίο έχει προκριθεί ο Ερμής Καλυθιών. Οπως έγινε γνωστό ο Κλεάνθης Παραδεισίου κατέθεσε ένσταση κακής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή του Ανταγόρα Ντεμκόλλη (σκόρερ των δύο τερμάτων στον άλλο ημιτελικό)λόγω λήξης της άδειας παραμονής του στην Ελλάδα.
Η ένσταση αναμένεται να εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ (με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα γίνει δεκτή) και θα ακολουθήσει στην συνέχεια έφεση σε επιτροπή της ΕΠΟ.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην διεξαχθεί ο τελικός στην ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί (25 Μαρτίου).
Αν τελικά ο Κλεάνθης προκριθεί στον τελικό κερδίζοντας την ένσταση τότε ο τελικός με τον Ερμή θα γίνει σε γήπεδο της Ρόδου, πιθανότατα στο γήπεδο Κοσκινού.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...