17 Ιαν 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο Δωδεκανήσου ο Απόλλων στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα με στόχο να παραμείνει στην 1η τετράδα του 1ου ομίλου της Α΄' κατηγορίας και να εξασφαλίσει την είσοδό του στην διαδικασία των play offs.
Ο Απόλλων θα αγωνιστεί την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στους Ιππότες στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων με ώρα έναρξης 14.45. Διαιτητής ορίστηκε η κυρία Φιλιππάκου.
Παρά τον αποκλεισμό στο κύπελλο η διοίκηση εκφράζει την ικανοποίησή της για τη φετινή παρουσία της ομάδας επισημαίνοντας πως με το μισό μπάτζετ σε σχέση με πέρσι (40 χιλ. φέτος, 90 χιλ. πέρσι σύμφωνα με τους διοικούντες) ο Απόλλων έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχή σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.
Για το τελευταίο παιχνίδι κυπέλλου στον Απόλλωνα υπάρχει δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Τσοπανάκη που επέτρεψε τα σκληρά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Αρη.



ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 09:00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ!! ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ /2η ΑΓΩΝ/ΚΗ/
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1/2014 ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΩΡΑ 09.00 ΔΙΑΓΟΡΑΣ /2/-ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ
ΩΡΑ 13.00 ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧ.-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΩΡΑ 12.00 ΡΟΔΟΣ /2/-ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ
ΩΡΑ 12.00 ΙΠΠΟΤΕΣ-ΙΑΛΥΣΟΣ
ΡΕΠΟ Ο ΑΡΗΣ ΑΡΧ.
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΩΡΑ 13.00 ΔΙΓΕΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ.
ΩΡΑ 10.00 ΕΝΑ -ΚΛΕΑΝΘΗΣ
4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΩΡΑ 10.00 ΑΡΕΝΑ- ΡΟΔΟΣ /1/
ΩΡΑ 09.00 ΔΙΑΓΟΡΑΣ /1/-ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΗ
ΡΕΠO ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΕΛΗ
5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΩΡΑ 11.00 ΔΟΠΑΡ- ΦΟΙΒΟΣ
ΩΡΑ 11.00 ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.

ΧΑΘΗΚΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ


Το συγκεκριμένο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι χάθηκε στην ευρύτερη περιοχή από τις "τρύπες" στον δρόμο από Καλυθιές προς Φαληράκι. Αν κάποιος το έχει εντοπίσει ας επικοινωνήσει με το τηλ. 6932617441 (δίδεται αμοιβή).

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ

KEIMENO -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ www.rodos-press.gr










Έχουν περάσει τουλάχιστον 5 χρόνια από την πρώτη φάση που η κακοκαιρία πρόδωσε την κακοτεχνία και τις προχειροδουλειές των τοπικών αρχόντων στην μαρίνα του Φαληρακίου. Συγκεκριμένα, τότε, άρχισαν να διαμελίζονται μεγάλα μέρη της προβλήτας, που όμως όπως φαίνετε δέν υπήρχε λόγος να ασχοληθούν οι τοπικοί άρχοντες...έως και σήμερα.
Όπως θα διαπιστώσετε και από τις εικόνες που κατέγραψε η ειδησεογραφική μας ομάδα, το χάσμα μεταξύ των μεγάλων όγκων μπετόν, όλο και μεγαλώνει, γεγονός που δέν θα αργήσει να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα στους ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ψαράδες που ελλιμενίζουν τις βάρκες τους εκεί. Και για να γίνουμε ποιο σαφής επί του θέματος των μικρών μαρίνων που κατασκευάστηκαν για να γίνουν στάχτη στα μάτια των πολιτών του νησιού μας, προχθές ακόμα βρέθηκε το μισό χωριό των Φανών στο δημαρχείο αντιδρώντας για την άθλια κατάσταση που υπάρχει και στην μαρίνα τους. Υποδομές τριτοκοσμικές σε έναν τόπο όπου οι φόροι και τα έσοδα που προσφέρουν στον κρατικό κορβανά ξεπερνούν κάθε όριο!
Άξιος ο μισθός σας κύριοι τοπικοί άρχοντες! Χειρότερα δέν γίνεται!!!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ














Για άλλη μία φορά η στροφή μετά το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι. Το πρωί εντοπίστηκε αυτοκίνητο να έχει φύγει από το δρόμο προς Καλυθιές και να καταλήγει σε καλάμια λίγα μέτρα πριν να πέσει σε ρυάκι στο σημείο της στροφής προς το κατάστημα ΗΛΕΚΤΡΟΦΑΣΗ. Αρχικά το ΙΧ μάρκας OPEL κτύπησε με το δεξί μπροστά μέρος του σε κολώνα φωτισμού, στην συνέχεια προσέκρουσε με το μπροστά αριστερό μέρος σε μεγάλο δέντρο και τελικά σταμάτησε ανάμεσα στα καλάμια, χωρίς να ανατραπεί. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Το κτύπημα στο δέντρο γλίτωσε το όχημα από την τρελή πορεία στον ποταμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα επέβαινε μόνος ένας άντρας οδηγός που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται συνεχώς ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ έχουν καταγραφεί και τρεις απώλειες ανθρώπινων ζωών χωρίς οι έχοντες την ευθύνη να πάρουν τα αναγκαία προστατευτικά μέτρα. 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ



 Στον... αέρα βρίσκεται μία κολώνα φωτισμού στο πεζοδρόμιο επί της εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου, στο Φαληράκι δίπλα στο supermarket AB Βασιλόπουλος. Η κολώνα έχει σπάσει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει στον κεντρικό οδικό άξονα προκαλώντας ζημιές σε διερχόμενα οχήματα ή κτύπημα σε πεζό.
Το παράδοξο είναι ότι ακριβώς δίπλα μία κολώνα φωτισμού που επίσης καταστράφηκε δεν αντικαταστάθηκε και στέκει... όρθια για να θυμίζει τις αδυναμίες των κρατικών φορέων να παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά σε μικρά προβλήματα της καθημερινότητας.



Και επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύ κουβέντα για αποφάσεις που πάρθηκαν προκειμένου να μπορούν να... λειτουργούν καταστήματα μήπως κάποιος υπέυθυνος θα αναλάβει τις ευθύνες του για τη μόνιμη... λασπολίμνη που υπάρχει απέναντι από το supermarket AB παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν τα προηγούμενα έτη και έχει ως αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή μία εμπορική δραστηριότητα;
Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί αποθέωση κακοτεχνίας και σπατάλης δημόσιου χρήματος.


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...