17 Ιουν 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Επιβεβλημένη θεωρείται η παρουσία της δημοτικής αστυνομίας στο δήμο Καλλιθέας και για το λόγο αυτό ενισχύθηκε με 10 άτομα, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΛΜΟ ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ηλιάδης, προσθέτοντας πως ακολουθούνται με αυστηρότητα όλοι οι νόμοι.
________________________________________
Στον ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό έγχρωμων μεταναστών που κατοικούν στο δήμο Καλλιθέας αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ηλιάδης, κάνοντας γνωστό πως υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις τουριστών κυρίως στο Φαληράκι, διότι θεωρούν ότι πιθανότατα θα δημιουργηθούν προβλήματα από ομάδες οικονομικών μεταναστών.
«Θέλουμε να γίνεται έλεγχος κυρίως στα χαρτιά τους και να τηρείται ο νόμος στο έπακρο» υπογράμμισε στον ΠΑΛΜΟ ο κ. Ηλιάδης.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 STREETBALL


To Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Καλλιθέας , ο Α.Σ. Σταυρός και ο Α.Σ. Κολλέγιο Ρόδου διοργανώνουν το 1ο τουρνουά 3on3 basket με την στήριξη του ΔΟΑΝ Καλλιθέας, της Τ.Ε. ΕΟΚ Δωδ/σου, του ΝΑΟΔ, του ΔΟΝΑ Ρόδου, της ΚΑΕ Κολοσσός και του Δήμου Καλλιθέας. Παράλληλα με το τουρνουά θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός σουτ Triple Crown Shooting Challenge με τον νικητή να κερδίζει μία δωρεάν συμμετοχή στο camp Triple Crown, την ακαδημία μπάσκετ των κων Αλβέρτη, Ρεντζιά, Παπανικολάου στην Αθήνα. Την διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο προπονητής του Κολοσσού κος Σφαιρόπουλος ώστε να δώσει τις συμβουλές του στους νέους αθλητές!

Χώρος Διεξαγωγής: Προάυλιος χώρος Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο tosynkalithea.wordpress.com κατεβαστε το αρχείο Kalithea Streetball.doc μπου μπορείται να το βρείτε δεξιά στο κομμάτι Downloads. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσουν όλοι οι νέοι ηλικίας 12-14, 14-16 ή 16-18 στην αντίστοιχη κατηγορία. Συμπληρώστε την φόρμα και στείλτε την στο email ksyrtsakos@gmail.com μέχρι 22/06!


ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
• Φτιάξτε την ομάδα σας που θα αποτελείται από 4 παίχτες ηλικίας 12-14, 14-16 ή 16-18 ετών
• Δώστε όνομα στην ομάδα σας
• Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί για να δηλώσετε συμμετοχή
• Επιστρέψετε την φόρμα συμπληρωμένη στο σημείο που την βρήκατε ή ηλεκτρονικά στο email ksyrtsakos@gmail.com . Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι 22/06.
• Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται στο blog του ΤΟΣΥΝ Καλλιθέας για αυτό σας συνιστάμε να το επισκέπτεστε τακτικά

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• Έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι νέοι 12-14, 14-16 & 16-18 ετών.
• Σε κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να συμμετέχουν 4 παίκτες. (3 βασικούς και 1 αναπληρωματικό)
• Κάθε ομάδα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσει όνομα.
• Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερες ομάδες έχουν δηλώσει το ίδιο όνομα, το όνομα θα κατοχυρωθεί στην ομάδα που το δήλωσε πρώτη. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, οι ομάδες θα ενημερωθούν άμεσα για να δηλώσουν νέο όνομα.
• Αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων επιτρέπονται ως και 2 ημέρες πριν την ημ/νια έναρξης
• Επιτρέπεται οι παίκτες κάθε ομάδας να είναι διαφορετικής ηλικίας(12-14, 14-16 & 16-18 ετών)
• Η ημερομηνία έναρξης του τουρνουά μπορεί να μετατεθεί για τις 25/06 αναλόγως των συμμετοχών. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερωθείτε έγκαιρα

Για πληροφορίες τηλεφωνείστε στα 6932957497 (Νίκος Κιόττος), 6972559605 (Κώστας Συρτσάκος) ή στο email ksyrtsakos@gmail.com

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!!!

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ



Μετά τη σύναψη δανείου από την Eurobank 3 εκ. ευρώ (10ετής διάρκεια με εγγύηση τα έσοδα από το ΔΗΦΟΔΩ) ξεκινάνε και πάλι εντατικά οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σηκωθεί το κτίριο με την κατασκευή των εξεδρών.
Σήμερα στο εργοτάξιο υπήρχαν δεκάδες εργαζόμενοι.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...