18 Ιουλ 2012

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2012 – 2013,  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20.07.2012 και ώρα 21:30 το βράδυ στο pool bar Family House στο Φαληράκι.
        Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23.07.2012 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλυθιών όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ


ΤΟ  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΤΕΡΨΙΧΩΡΗ  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
 ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/07/12 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ  ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ
 ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ



Οι κάτοικοι των Καλυθιών έχουν αγκαλιάσει τις προσπάθειες της Τερψιχόρης και τα καλοκαιρινά μαθήματα στην αυλή της εκκλησίας έχουν τεράστια απήχηση όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που τράβηξαν τα μέλη του συλλόγου.

ΔΥΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες, μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Ρόδου, οι Α. Ε. του Α. 28 ετών, υπήκοος Ιράκ και Ν. Α. του J. 28 ετών, υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο G. N. A. του A. N., 18 ετών, υπήκοος Ρουμανίας, συγκατηγορούμενός τους.
Οι ανωτέρω συνελήφθησαν την 13η Ιουλίου 2012 και περί ώραν 06.30 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου. Οι δύο πρώτοι εντοπίστηκαν στην παραλία του Φαληρακίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση μετά από υπόδειξη υπαλλήλου σεκιούριτι σε ξενοδοχείο της περιοχής. Από την παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι πλησίασαν ένα ζευγάρι με έρπινγκ με σκοπό να τους κλέψουν. Είδαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή, καταδιώχτηκαν και ακινητοποιήθηκαν.
Παρέδωσαν στους αστυνομικούς 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 565€ ευρώ. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες την 11η Ιουλίου 2012 και περί ώρα 02.00 αφαίρεσαν από την υπήκοο Αυστρίας Andrejevski Jelena του Branco την τσάντα της, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και 150€.
 Tην 8η Iουλίου 2012 και περί ώρα 01.00 αφαίρεσαν από τον κ. Γεώργιο Σαββίδη κάτοικο Σερρών, στην περιοχή του Φαληρακίου, την τσάντα του, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 20 €. Ο πρώτος δράστης την 12η Ιουλίου 2012 και περί ώρα 23.45 αφαίρεσε από τον υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας Bullen Martin ένα κινητό τηλέφωνο. Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν προβεί στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με δομημένη και διαρκή δράση τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον με σκοπό τη διάπραξη κλοπών στην περιοχή του Φαληρακίου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά είδη την προέλευση των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

* Ο Αλβανός που επίσης συνελήφθη για κλοπή στην παραλία Φαληρακίου θα οδηγηθεί για απέλαση αφού εκκρεμεί δικαστική απόφαση για παράνομη είσοδό του στη χώρα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...