9 Δεκ 2013

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ!




ΞΑΦΝΙΚΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ



"Παγωμάρα" προκάλεσε η ανακοίνωση της Τράπεζας Ελλάδος για ανάκληση αδειών τριών Συνεταιριστικών Τραπεζών, ανάμεσά τους και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου.
Μπορεί οι καταθέσεις να είναι εξασφαλισμένες με τη μεταφορά τους στην ALPHA BANK όμως ο ξαφνικός "θάνατος" της Τράπεζας Δωδεκανήσου αναμένεται να έχει πολλές παρενέργειες στην τοπική οικονομία.
Η διοίκηση της τοπικής Τράπεζας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη την ανάκληση αδείας λειτουργίας σημειώνοντας πως είχαν βελτιωθεί τα οικονομικά μεγέθη με την τελευταία προσπάθεια ανακεφαλαίωσης.
Για τις Καλυθιές το πλήγμα είναι ιδιαίτερα μεγάλο αφού η Τράπεζα Δωδεκανήσου ήταν η μοναδική που λειτουργούσε τραπεζικό κατάστημα στο χωριό εξυπηρετώντας σε καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές συντάξεων και λογαριασμών. Επίσης η Τράπεζα Δωδεκανήσου ήταν η μοναδική που διατηρούσε στις Καλυθιές Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Μετρητών.
Το κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στις Καλυθιές λειτουργούσε από το καλοκαίρι του 2008 και τα επίσημα εγκαίνια (απ' όπου και οι φωτογραφίες) έγιναν στις 22 Αυγούστου 2008.
Το πρωί της Δευτέρας το κατάστημα της Τράπεζας Δωδεκανήσου στις Καλυθιές παρέμεινε κλειστό και πολλοί κάτοικοι του χωριού πέρασαν για να ενημερωθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η αγωνία είναι μεγάλη και η τύχη του καταστήματος θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε οι πελάτες της Τράπεζας Δωδεκανήσου θα πρέπει να απευθύνονται στο κατάστημα της ALPHA BANK στο Φαληράκι, απέναντι από τον Αγιο Νεκτάριο (πρώην Εμπορική Τράπεζα).

ΝΙΚΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ





Περιγραφή αγώνα και βίντεο από το news12.gr
Μετά από ένα παιχνίδι που είχε κατά διαστήματα καλές στιγμές, δύναμη, πάθος και ένταση ο Απόλλων Καλυθιών κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Ορφέα με σκορ 2-1. Η ομάδα των Καλυθιών στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή, αφού ο Ορφέας με καλή διάταξη στο γήπεδο, μπόρεσε να κρατήσει τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την περιοχή του Μαυρουδή. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ με βολίδα του Γαλουζή αλλά γεύτηκαν την νίκη μέχρι το 84΄ όπου έγινε το 1-1 με τον Δημητρά και μετά από τρία λεπτά το 2-1 από τα έντεκα μέτρα με τον Μαυρομούστακο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με καλή αμυντική λειτουργία και αντεπιθέσεις να φτάσουν στο δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοση τους κι έριξαν όλο το βάρος μπροστά κλείνοντας τον αντίπαλο τους στο μισό γήπεδο, και με συνεχείς επιθετικές πρωτοβουλίες κατάφεραν στο τέλος να φτάσουν στην νίκη. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά λόγω αδιαθεσίας του α΄ βοηθού και μετά συνεχίστηκε κανονικά.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 31΄ όταν ο Κουλουριώτης εκτέλεσε το φάουλ πλασαριστά για τον Γαλουζή κι εκείνος με ασύλληπτο σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι». Το 1-1 το πέτυχε στο 84΄ με κεφαλιά ο Δημητράς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίτσου. Στο 87΄από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Δημητράς τροφοδότησε τον Μουτσοντέμι κι εκείνος μπήκε στην περιοχή δεξιά και αντράπηκε από τον Στόϊο. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Μαυρομούστακος και 2-1.
Παράπονα εξέφρασαν και οι δύο ομάδες για την διαιτησία του Ατσικνούδα- Ροδίτη- Βούλγαρη Χριστίνας.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καμπούρης, Κίτσος, Σιέχ, Σαββούλης (46΄Σταυρής), Φυλακούρης, Σκόρπος, Κιόττου (44΄Δημητράς, 89΄λ.τ. Στάθης), Χατζηγεωργίου, Κυρίτσης, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής,Γεωργιάδης, Γαλουζής, Στόϊος, Βιδίνης, Ροδίτης(70΄Ζωάννου), Αμπελάς, Κουλουριώτης, Τσαγγάρης (86Ροδοσνιώτης), Γκρέμσι (59΄Κιάρρι), Παπαδόπουλος

Δείτε την βαθμολογία του Απόλλωνα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του 1ου γύρου


To Σάββατο ο Απόλλων θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...