2 Νοε 2011

ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΨΙΝΘΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ





Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Απόλλων στο γήπεδο της Ψίνθου όπου και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική Δόξα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Α1.
Παρά την ισοπαλία ο Απόλλων παρέμεινε στην 1η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 17 βαθμούς, όσους και ο Ιάλυσος.
Η ομάδα της Ψίνθου αναδεικνύεται σε κακό δαίμονα για τον Απόλλωνα που δεν μπόρεσε να τη νικήσει ούτε στα δύο περσινά παιχνίδια ούτε στο πρώτο φετινό.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και στα 90' με τους επιθετικούς να εγκλωβίζονται στην σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων.
Ο Απόλλων έχασε την ευκαιρία να πετύχει νίκη που θα τον άφηνε μόνο πρώτο στη βαθμολογία αφού πέτυχε το 0-1 στο 30' με εξαιρετική προσπάθεια και τελείωμα του Μιχάλη Πλίγκο (σκόραρε ενάντια στην ομάδα του χωριού του) και στην συνέχεια στο 40' η Δόξα έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο επιθετικός Στάππας.
Ομως οι Ψινθενοί δεν το έβαλαν κάτω και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισαν πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Απόλλωνα.
Στην επανάληψη παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Απόλλων δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Δόξας και μόνο στα τελευταία 10' όταν επιτέλους έπαιξε από τα πλάγια κατάφερε να κάνει κάποιες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι παίκτες του Απόλλωνα και η τεχνική ηγεσία πρέπει να προβληματιστούν από την εμφάνιση στη Ψίνθο καθώς αποδεικνύεται πως τα ονόματα δεν φτάνουν για να έρθουν οι νίκες.
Την Κυριακή (1.00 μ.μ.) ακολουθεί νέο τοπικό ντέρμπι εντός έδρας με τον ΑΕΡΑ και ο Απόλλων θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ αν θέλει να πανηγυρίσει νίκη.
Μοναδικό ελλαφρυντικό για την κακή εμφάνιση στη Ψίνθο η έλλειψη ρυθμού εξαιτίας της αγωνιστικής απραξίας (δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα) και οι συνεχείς καθυστερήσεις των παικτών της Δόξας στο Β΄ημίχρονο όταν συνεχώς κέρδιζαν χρόνο μετά από κάθε φάουλ.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου (88' Πιέρο), Αλαχούζο, Κίτσο, Φυλακούρη (80' Σταυρής), Συμεωνίδη, Κεπέρη, Πλίγκο (65' Δημητράς) Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη, Καντιμοίρη
Με την ομάδα της Δόξας αγωνίστηκαν και είχαν καλή απόδοση οι πρώην παίκτες του Απόλλωνα, Βασίλης Βιτσέντζος και Γιώργος Κυριαζής.
* Στο 40' πριν την αποβολή του Στάππα επικράτησε ένταση όταν η Δόξα Ψίνθου ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Φυλακούρη εντός της περιοχής. Ο διαιτητής Κατσιδώνης έκρινε ότι ο παίκτης του Απόλλωνα βρήκε την μπάλα όταν έπεφτε στο έδαφος και δεν υπήρχε πρόθεση ενώ ο Φυλακούρης υποστήριξε πως δέχθηκε σπρώξιμο από τον επιθετικό της Δόξας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...