13 Απρ 2013

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗΣ







Νέα φωτεινά χρώματα απέκτησε η εκκλησία των Καλυθιών αφού ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της νέας αγιογράφησης. Τις προηγούμενες 10 ημέρες ειδικό συνεργείο τοποθέτησε εικόνες από το ιερό μέχρι και την κεντρική είσοδο στο μέσο του εκκλησιαστικού κτιρίου.
Πλέον η εκκλησία από το βράδυ του Σαββάτου ξανάνοιξε τις πόρτες της στους πιστούς και όλα είναι έτοιμα για τον εορτασμού του Αγίου Πάσχα.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα ολοκληρωθεί 100% η αγιογράφηση της εκκλησίας μας αφού υπάρχουν οικονομικά εμπόδια παρότι αρκετοί πιστοί έχουν πληρώσει τίμημα όπως συνηθίζεται.
Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ολοκλήρωσε της αγιογράφησης σε διάστημα λίγων μηνών αλλά πλέον έχουμε μπει στον τρίτο χρόνο από την ημέρα που ξεκίνησε η βελτίωση της εκκλησίας μας.
Στις φωτογραφίες του Σάββα Σωτηράκη διακρίνονται οι τελευταίες εικόνες που τοποθετήθηκαν (κολλημένη ταπετσαρία και όχι ο παραδοσιακός τρόπος της ζωγραφιάς στο χέρι) καθώς και οι κυρίες που ανέλαβαν τον καθαρισμό των πολυελαίων.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...