13 Φεβ 2013

ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ



Την υπέροχη ιστορία της Μοσχούλας Κώστα παρουσίασε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η καθηγήτρια ξένων γλωσσών από τις Καλυθιές βρέθηκε στο στούντιο της δημοφιλούς παρουσιάστριας στην τηλεόραση ALPHA και διηγήθηκε τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδιά. Κάντε κλικ στους "ηλεκτρονικούς συνδέσμους" για να παρακολουθήσετε τα βίντεο της εκπομπής.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ


ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΛ!


Την 2η θέση στην κατηγορία του και την 3η στην γενική κατάταξη σε τοπικούς αγώνες ποδηλασίας που διεξήχθησαν στη Ρόδο την περασμένη Κυριακή κατέκτησε ο ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ", Κώστας Βλάχος.
Οι ποδηλάτες έτρεξαν απόσταση 40 χλμ. στην επαρχιακή οδό Φάνες - Κάμειρος Σκάλα σε αγώνα ποδηλασίας ατομικής χρονομέτρησης. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (αέρας και βροχή) και ο Βλάχος κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 1 ώρα, 3 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.
Ο Κώστας Βλάχος προετοιμάζεται και για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου στην Αττική.

ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αγώνες επίδειξης πυγμαχίας θα φιλοξενηθούν την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην κοινοτικού καταστήματος Καλυθιών.
Στην αίθουσα θα τοποθετηθεί ρινγκ προκειμένου να ανέβουν οι μικροί και μεγάλοι αθλητές που γυμνάζονται στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Φαληρακίου υπό την επίβλεψη του προπονητή Μπάμπη Στατιού. Τα τελευταία χρόνια οι αθλητές συμμετέχουν με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου από τον Στάθη Αντωνά στην κατηγορία παίδων.
Οι αγώνες της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 8.00 μ.μ. και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.  

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...