25 Μαρ 2009

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ...




Η τεράστια λακούβα στο τέλος του πεζόδρομου, κοντά στην πλατεία των Καλυθιών ήταν το βασικό αξιοθέατο της σημερινής παρέλασης. Οι πολιτικοί μας που πέρασαν από εκεί δεν ντρέπονται; Εδώ και πολλούς μήνες παραμένει η ίδια κατάσταση. Το λιγότερο ξεφτίλα για έναν δήμο που υπερηφανεύεται ότι είναι από τους καλύτερους στη χώρα.




Ασχημη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι κανείς δεν φρόντισε να είναι ωραία εικόνα η σημαία που αναρτήθηκε στον ιστό. Τσαλακωμένη, ασιδέρωτη με αποτέλεσμα να μην κυματίζει όπως θα έπρεπε.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ


Το προεδρείο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Καλλιθέας δέχθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος τους διαβεβαίωσε για την στήριξη της Νομαρχίας στις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους.
Συγκεκριμένα, οι νέοι ενημέρωσαν αναλυτικά τον νομάρχη για τον προγραμματισμό δράσεων του Συμβουλίου και ειδικά για την Έκθεση Φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα και για την περιβαλλοντική τους πρωτοβουλία για καθαρισμό της παραλίας του Φαληρακίου το Σάββατο 4 Απριλίου.
Και στις δύο πρωτοβουλίες τους η Νομαρχία Δωδεκανήσου θα σταθεί αρωγός.
Στον καθαρισμό της παραλίας θα συμμετάσχουν και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων της περιοχής.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΛΟ 99


Οσοι είστε στις Καλυθιές και στο Φαληράκι κάντε τον κόπο και αγοράστε από ένα περίπτετο το νέο φύλλο του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Για εσάς που είστε στο εξωτερικό κάντε ένα κλικ στην παρακάτω διεύθυνση και διαβάστε την εφημερίδα ηλεκτρονικά.

O ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ (99)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ










ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ




Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου γηπέδου 5Χ5, με συνθετικό χλοοτάπητα, στην αυλή του γυμνασίου Καλυθιών. Το γηπεδάκι έχει περιφράξη και προβολείς προκειμένου να γίνονται αγώνες και τις βραδινές ώρες.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...