25 Ιουν 2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ...








Σήμερα αποφάσισα να πάω μία βόλτα στα σημεία που κάηκαν πέρσι (ακριβώς πριν έναν χρόνο) για να δω αν η φύση προχωράει στην αποκατάσταση της ζημιάς. Για άλλη μία φορά διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος βιαστής του περιβάλλοντος. Εμείς το κατραστρέφουμε και μετά εμείς οι ίδιοι λέμε μεγάλες κουβέντες για την ανάγκη προστασίας του.

Λοιπόν αυτές οι φωτογραφίες - αίσχος τραβήχτηκαν πίσω από τις αποθήκες του δήμου στην περιοχή Φράγκα. Υποτίθεται ότι εκεί δημιουργήθηκε σκουπιδότοπος για να μην πετάνε οι δημότες τα σκουπίδια σε ποτάμια και χαράδρες.

Λοιπόν τα λάδια από τα αυτοκίνητα, τα νερά από το πλύσιμο των απορριματοφόρων καταλήγουν στο ρυάκι, μένουν όλα στάσιμα με αποτέλεσμα να υπάρχει βρώμα, δυσωδία, κουνούπια, ποντίκια, φίδια και πολλά άλλα. Ασε που εύκολα μπορεί να αρπάξει μία φωτιά.

Νομίζω ότι οι εικόνες αυτές αποτελούν ντροπή για τον τόπο μας και τη δημοτική αρχή. Αίσχος. Ξεφτίλα, βαρβαρότητα και ότι άλλο μπορείται εσείς να προσθέσετε.

Εχω τόσο οργή που σκέφτομαι να κάνω καταγγελία στον εισαγγελέα. Κινδυνεύει η δημόσια υγεία ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, και σίγουρα όλα αυτά θα καταλήξουν στον υδροφόρο ορίζοντα. Στην υγεία μας συγχωριανοί...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...