10 Φεβ 2013

ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Ενας 32χρονος Αλβανός που διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Φαληράκι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κατέχει αντικείμενα που όπως προέκυψε από έρευνα είχαν κλαπεί από αυτοκίνητα σε όλο το νησί. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο 32χρονος θεωρείται κλεπταποδόχος και αγόραζε τα προϊόντα από δύο Αλβανούς που σε διάστημα 4 μηνών είχαν ανοίξει 88 αυτοκίνητα σε όλο το νησί της Ρόδου.
Επίσης σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη 55χρονος Ελληνας κάτοικος Καλυθιών γιατί στο σπίτι του βρέθηκαν κοσμήματα που είχαν κλαπεί το διάστημα από 1 Μαϊου έως 15 Ιουνίου 2012 από σπίτι επίσης στις Καλυθιές. Τα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται και διερευνάται η προέλευσή τους. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές σε οικίες.
 Εις βάρος του 55χρονου που είναι παντρεμένος στις Καλυθιές εδώ και 25 χρόνια σχηματίστηκε δικογραφία και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...