13 Σεπ 2008

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τα παιχνίδια Ερμής – Ιάλυσος 1-1 (Μανέττας) και Απόλλων Απολλώνων – Απόλλων Καλυθιών 2-2 (Γκεοργκίεφ – Παντίδος).
Ο Ερμής τελείωσε με 10 παίκτες το παιχνίδι αφού αποβλήθηκε στην επανάληψη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρήστος Κίτσος. Κορυφαίος παίκτης του Ερμή ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης που απέκρουσε πέναλτι. Πολλά παράπονα του Ερμή για τον διαιτητή Αργυρόπουλο. Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας μας στην πρώτη παρουσία της στην Α' κατηγορία.
Ο Απόλλων πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά και την αστοχία στην τελική προσπάθεια. Θα μπορούσε να φύγει νικητής από τ’ Απόλλωνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΜΗΣ: Καραγιάννης, Ζωάννου, Χατζηγεωργίου, Στ. Νικολός, Μανέττας (92ο Στ. Σταυρής), Μαχαιρίδης (61ο Δημητράς), Γιαννόπουλος, Κίτσος, Μαυρομούστακος (84ο Μακρυδημήτρης), Ηλίας, Βασιλόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κακοσαίος,Βασιλείου, Βασ. Βιτσέντζος (85ο λ.τ. Ερλαντ), Δημητριάδης, Κασταμούλας (86ο Σαββούλης), Παντίδος, Χατζής, Αμερικάνας, Γκεοργκίεφ, Στ. Κυριαζής, Μπρισνόβαλης (64ο Κυριακίδης)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ





Για τους ξενιτεμένους μας που θέλουν γεύση από το πανηγύρι ας κάνουν μια βόλτα στην παρακάτω διεύθυνση

http://www.flickr.com/search/?q=kallithies&m=text

* οι φωτογραφίες του blog είναι από το περσινό πανηγύρι.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...