18 Δεκ 2011

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FAIR PLAY


Μεγάλη επιτυχία είχε το παιδικό τουρνουά FAIR PLAY που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις Καλυθιών ο τοπικός Απόλλων.
Στο συγκεκριμένο Τουρνουά έπαιξαν όλοι με όλους, με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον, στην πραγματικότητα χωρίς νικητή και ηττημένο, χωρίς απογοητεύσεις ή υπέρμετρες χαρές. Χαρακτηριστικό του ήταν η ΜΠΛΕ κάρτα με την οποία επιβραβεύτηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές.
Όπως σημείωσαν οι διοργανωτές: Επιθυμία και χαρά μας είναι το χαμόγελο των παιδιών όταν τελείωσε το Τουρνουά και τα αποχαιρετίσουμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων.
Το τουρνουά αφορούσε ηλικίες: 1999-2000 και 2001-2002 έως και 03.
Να σημειωθεί ότι δεν κρατήθηκαν αποτελέσματα αφού στόχος ήταν όχι τα πολλά γκολ αλλά οι πολλές επιβραβεύσεις για κινήσεις fair play.
Γεννηθέντες: 2001 – 2003
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Δεκεμβρίου

Το τουρνουά διεξήχθη σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων όπου όλοι αγωνίστηκαν με όλους (7Χ7). Διαστάσεις ¼ του γηπέδου, χρόνος 15’ ανά ημίχρονο.
Έπαιξαν δύο ομάδες της Ρόδου, Ευκλής Σορωνής, Απόλλων Καλυθιών (δύο ομάδες), Αστέρας Μασσάρων, Αστέρας Παστίδας και Ακαδημία Ταλέντων
Γεννηθέντες: 1999 – 2000 (8Χ8)
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Διαστάσεις: Το πλάτος του κανονικού γηπέδου (15’ κάθε ημίχρονο)
Συμμετείχαν: Ρόδος, Διαγόρας, Κλεάνθης, ΑΡΕΝΑ, Απόλλων Καλυθιών, Αστέρας Παστίδας και Κλεόβουλος Λίνδου

ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ

Σκοπός του τουρνουά ήταν η προτροπή των μικρών ποδοσφαιριστών να εφαρμόσουν όσο το δυνατό περισσότερες φορές τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθε (fair play). Κάθε φορά που αυτό γινόταν αντιληπτό από τον διαιτητή, του επιδεικνύετε η ΜΠΛΕ κάρτα, ενώ παράλληλα σημειωνόταν και το όνομα του. Η ΜΠΛΕ κάρτα λοιπόν ήταν η επιβράβευση του μικρού ποδοσφαιριστή όταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού πήγαινε κοντά στον αντίπαλο που έχει τραυματιστεί και του έδινε το χέρι του, παραδεχόταν ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του, παραδεχόταν ότι η μπάλα βγήκε πλάγιο άουτ ή άουτ και βοηθούσε γενικά τον διαιτητή να επιτελέσει το έργο του.
Στο Τουρνουά όσοι μικροί ποδοσφαιριστές έγιναν περισσότερες φορές μπλε βραβεύτηκαν με ένα συμβολικό δώρο
Βραβεύτηκαν στην κατηγορία 2001-2002: Ζανέττος από Ρόδο 1,Σκούρας από Ρόδο 2, , Μαχαιράς από Ακαδημία Ταλέντων, Λιαμί από Αστέρα Παστίδας, Χατζηκωνσταντής από Ευκλή Σορωνής, Χατζημανώλης από Αστέρας Μασσάρων, Σολδάτος από Απόλλων Καλυθιών 1 και Μπεκιράι από Απόλλων Καλυθιών 2
Στην κατηγορία 1999-2000 βραβεύτηκαν οι: Ραστής από ΑΡΕΝΑ, Παρατίτας από Ρόδο, Συμεωνίδης από Αστέρα Παστίδας, Σαμ από Ιππότες, Θάνος από Κλεάνθη, Φιλιππάκης από Απόλλλων Καλυθιών, Πλαστρούγγης από Διαγόρα και Λιβησιανός από Κλεόβουλο Λίνδου.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ









Παρουσία της Φιλαρμονικής μας έγινε σήμερα το πρωί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι. Αρχικά οι ιεροψάλτες του ναού είπαν παραδοσιακά κάλαντα και στην συνέχεια τα μέλη της Φιλαρμονικής έπαιξαν εορταστικούς ήχους.
Φέτος στον Αγιο Νεκτάριο δεσπόζει η εντυπωσιακή σε λεπτομέρειες φάτνη που κατασκευάστηκε υπό την επιμέλεια του κ. Ιωάννη Γιαννά. Ειδικά τις βραδινές ώρες με τα φωτάκια αναμμένα είναι εντυπωσιακή.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...