8 Οκτ 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


 

Δείτε από το rodostv.gr στιγμιότυπα από το παιχνίδι Απόλλων Καλυθιών - Ιππότες 1-0. Τα στιγμιότυπα ξεκινάνε στο 53'.00 και ολοκληρώνονται με δηλώσεις των προπονητών.

ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Από το πλούσιο αρχείο της τοπικής εφημερίδας Η ΡΟΔΙΑΚΗ αλιεύσαμε την προ 54 ετών πληροφορία ότι η τότε Νομαρχία Δωδεκανήσου σχεδίαζε την κατασκευή υποτυποδών υποδομών στο Φαληράκι αφού υπήρχε η βεβαιότητα για την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.
Μισός αιώνας τουρισμού στην περιοχή μας και ίσως έφτασε η στιγμή για τη δημιουργία ενός χώρου με παλιές φωτογραφίες από το Φαληράκι και τις Καλυθιές που θα δείχνουν στους τουρίστες την εξέλιξη της περιοχής στο πέρασμα του χρόνου. Το ταξίδι στο παρελθόν θα δείξει πως το Φαληράκι (ή Παχύναμος όπως λεγόταν πριν 55 χρόνια) από αγροτική περιοχή με σταφύλια και σύκα μετατράπηκε σε ένα πολύβουο και πολύχρωμο τουριστικό θέρετρο με μικρές και μεγάλες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες.

ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...


ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...