9 Δεκ 2011

"ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΑΓΙΑΝΟ


Νέο τραγούδι κυκλοφόρησε από τον δικό μας Σωτήρη Βαγιανό με τον τίτλο "ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ". Ο αγαπητός Σωτήρης Βαγιανός στο συγκεκριμένο τραγούδι έγραψε τους στίχους αλλά και την μουσική ξεδιπλώνοντας όλο το ταλέντο του στην μουσική. Το συγκεκριμένο κομμάτι φανερώνει πως ο νεαρός τραγουδιστής από τις Καλυθιές μπήκε σε μια νέα φάση, ωριμότητας, της καλλιτεχνικής του καριέρας. Καλή επιτυχία στα επόμενά του βήματα.

ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!



Η ιστορία του σκυλάκου Faith που ανέβηκε στο adespoto.gr δημοσιεύθηκε και σε τοπικά ΜΜΕ της Ρόδου, όπως το δικό μας blog. Ένας κύριος ευαισθητοποιήθηκε καθώς είχε βρει τον αδερφό του σκυλάκου, που του έμοιαζε πάρα πολύ. Ήταν στην ίδια κατάσταση, επίσης κακοποιημένος, από την περιοχή του Φαληρακίου!
Τον περιέθαλψαν, τον έκαναν καλά και τον κράτησαν ονομάζοντας τον Ρεξ. Μόλις είδαν τον Faith αποφάσισαν να υιοθετήσουν και αυτόν για να είναι μαζί.
Μάλιστα τα γνώριζαν πριν κακοποιηθούν, καθώς τα ταϊζαν στην παραλία του Φαληρακίου!
Ο Faith λοιπόν υιοθετήθηκε και ζει ευτυχισμένος μαζί με τον αδερφό του και όχι μόνο! Έχουν κι άλλα σκυλάκια και πάνε βόλτα καθημερινά ενώ δεν θα ξαναζήσει ποτέ ξανά άσχημες στιγμές!
Στις φωτογραφίες της...αντάμωσης των δύο αδερφών φαίνεται ότι ο Ρεξ έχει χειρότερο καρούμπαλο, όπως είχε και ο Faith. Δύο ψυχές που κακοποιήθηκαν άσχημα αλλά βρήκαν επιτέλους την ευτυχία!
Όπως μας λέει η φιλόζωη που βρήκε τον Faith, δεν έχει ξαναδεί σκυλιά-αδέρφια να κλαίνε ...επειδή ξανασυναντιούνται! Ο Rex και ο Faith έγλυφαν ο ένας τον άλλο και χαιρετιόντουσαν χαρούμενα!
Ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία που έσωσε τον Faith, την Σαμπρίνα, που δεν γύρισε το κεφάλι απο την άλλη, δεν είπε ''δεν μπορώ να ασχοληθώ'' και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στην οικογένεια που έχει πλέον τα δύο αδερφάκια και θα ζήσουν ασφαλή!
Αποδεικνύουν ότι υπάρχουν στη Ρόδο και αληθινοί άνθρωποι, εκτός από αυτούς που δηλητηριάζουν, κακοποιούν και εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους!
Όπως τα δύο αθώα πλασματάκια βρήκαν την τύχη που τους αξίζει, είμαστε σίγουροι ότι και αυτός που τα κακοποίησε με τον ίδιο τρόπο, δένοντας τους τα πόδια με σύρμα και χτυπώντας τα στο κεφάλι, θα βρει κάποτε την τύχη που του αξίζει. Και δεν θα είναι σίγουρα καλή.

© Adespoto.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ!


ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O ενιαίος δήμος Ροδίων έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού - Αθλητισμού.
Για την δημοτική κοινότητα Καλυθιών όπως ανακοινώθηκε θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία το απόγευμα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Κάλαντα και Μελωδίες από τα τμήμαυα του ΔΟΠΑΡ, Παιδική Φιλαρμονική Αφάντου υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Γιαννιού, Μικτή Χορωδία Ρόδου υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Καλαεντζή και οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου ΔΟΠΑΡ υπό την διεύθυνση του κ. Παραγυιού.
Το περίεργο της ανακοίνωσης είναι ότι η Φιλαρμονική του τέως δήμου Καλλιθέας θα παίξει σε ανάλογες εκδηλώσεις στην πόλη της Ρόδου και τη δημοτική κοινότητα Αφάντου αλλά δεν θα παίξει στην έδρα της, στις Καλυθιές.
Επίσης γίνεται αντιληπτό πως ο Πολιτιστικός Οργανισμός του ενιαίου δήμου Ροδίων υπό την προεδρία του τέως δημάρχου Αφάντου κ. Διακοσταματίου στηρίζει και προωθεί ιδιαίτερα τη Φιλαρμονική Αφάντου αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα δικά μας παιδιά...
Εκδηλώσεις στο χωριό μας θα γίνουν και από τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ο ΦΑΡΟΣ.

ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΟ ΛΑΔΙΚΟ

Από την εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ
Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με ορισμένους κυνηγούς οι οποίοι εξασκούν το χόμπι τους δίπλα σε... σπίτια και επιχειρήσεις.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει πράγματι στην περιοχή του Λαδικού όπου οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν πάθει την πλάκα τους, από την ατμόσφαιρα που επικρατεί, αφού νομίζουν ότι βρίσκονται σε εμπόλεμη ζώνη.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χθες το πρωί χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και του δασαρχείου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Μήπως τελικά θα πρέπει να επανεξεταστεί η απόφαση που επιτρέπει το κυνήγι σε περιοχές όπως το Λαδικό;

ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά από πολύχρονη δικαστική περιπέτεια αθώος κρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ένας ηλικιωμένος κάτοικος Καλυθιών που αντιμετώπιζε την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.
Η αθωωτική απόφαση εκδόθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και βάζει ένα τέλος σε μία υπόθεση που είχε γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από Βρετανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το περιστατικό συνέβηκε στις 16 Αυγούστου 2003, τα ξημερώματα, σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στο Φαληράκι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Καλυθενού που τελικά αθωώθηκε.
Σε εκείνο το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων διέμενε μία οικογένεια από την Αγγλία με ένα κοριτσάκι 12 ετών. Το νεαρό κορίτσι κατήγγειλε στους γονείς του ότι ο Καλυθενός μπήκε στο δωμάτιο ενώ ήταν μόνη και της έκανε ασελγείς πράξεις.
Οι γονείς της ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία που προχώρησε, με βάση τις καταγγελίες, σε σύλληψη του Καλυθενού ιδιοκτήτη ενοικιαζομένων δωματίων.
Ο συγχωριανός μας από την πρώτη στιγμή φώναζε για την αθωότητά του υποστηρίζοντας ότι είχε πάει στο δωμάτιο για να δώσει καινούργια σεντόνια και πως η φιλική αγκαλιά που έκανε στο μικρό κορίτσι παρεξηγήθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί κατηγορούμενος.
Τελικά οι δικαστές έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του και χθες, οριστικά κρίθηκε αθώος.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Με άλλη απόφαση, το τριμελές εφετείο επί κακουργημάτων Δωδεκανήσου επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, με αναστολή επί τριετία, σε 29χρονο Αλβανό για την κατηγορία ότι μαζί με δύο συμπατριώτες του πουλούσε "προστασία" σε μπαρ στο Φαληράκι.
Ο Αλβανός που καταδικάστηκε είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2010 όταν απείλησε ιδιοκτήτες γνωστού μπαρ στο Φαληράκι με την απειλή όπλου. Τότε είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια και οι Καλυθενοί ιδιοκτήτες (πατέρας και γιος) αναγκάστηκαν να προστρέξουν σε βοήθεια από θαμώνες διπλανού μπαρ. Είχε μάλιστα ακουλουθήσει καταδίωξη σε δρόμους του Φαληρακίου όπου η Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν από τους τρεις δράστες.
Να σημειωθεί ότι ο Αλβανός προέβη στις απειλές εναντίον του ιδιοκτήτη μπαρ λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του (με περιοριστικούς όρους) για άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...