29 Αυγ 2011

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


Σήμερα ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη ένα μαύρο πάπλωμα σκέπασε το χωριό μας.
Μετά από άνιση μάχη ο μόλις 17 ετών Κωνσταντίνος Αντωνάς κατέληξε στο νοσοκομείο της Ρόδου λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ.
Την περασμένη Τετάρτη ο Κωνσταντίνος πήγε βόλτα με το μηχανάκι του στην περιοχή Σαραντάπηχος. Δυστυχώς δεν είχε την τύχη μαζί του ούτε τα απαραίτητα χάπια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να υποστεί υπογλυκαιμικό σοκ.
Η κινητοποίηση που σήμανε η οικογένειά του είχε ως συνέπεια να εντοπιστεί στον Σαραντάπηχο σε κωματώδη κατάσταση στις 9.30 το βράδυ και ενώ η αναζήτηση είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα.
Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Ολοι στο χωριό έχουμε υποστεί σοκ από αυτή την εξέλιξη. Ολοι πιστεύαμε ότι ο Κωνσταντίνος θα τα κατάφερνε και θα επέστρεφε υγιής στο σπίτι του μαζί με τους γονείς του Παναγιώτη, Τασούλα και τα αδέλφια του Σταμάτη και Αποστόλη. Ομως ο Θεός προτίμησε να τον κάνει αγγελούδι και να τον πάρει κοντά του στερώντας τον από την οικογένειά του και τους φίλους του που τόσο τον αγαπούσαν. Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή και άδικη.
Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε, να περνάς καλά εκεί πάνω...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...