4 Οκτ 2013

ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ!


ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ




H οικονομική επιτροπή του δήμου Ροδίων στην συνεδρίαση της 23ης Σεπτεμβρίου ενέκρινε τους όρους για τη διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου.
Ο διαγωνισμός είναι ύψους 51.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και το κονδύλι είναι ενταγμένο στον προϋπολογισμό του δήμου που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο Ιανουάριο.
Η σχετική μελέτη προβλέπει:
Προμήθεια ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων,
ηλεκτρονικών χρονομέτρων,
ηλεκτρονικού πίνακα εναλλασσόμενης κατοχής
και πίνακα ονοματοδοσίας παικτών κλειστού γηπέδου Φαληρακίου
Το κλειστό γυμναστήριο οδεύει προς ολοκληρωση αφού έχουν ήδη τοποθετεί τα πλαστικά καθίσματα στις εξέδρες και το ξύλινο παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.
Να σημειωθεί ότι στις αρχές Αυγούστου συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μιχάλη Μακέστα και Μιχάλη Μπράτιτση, καθώς και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Α1 μπάσκετ ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης επισκέφτηκαν το νέο Παλέ ντε Σπορ της Ρόδου, εκεί όπου βρέθηκε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης.
Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου γηπέδου και έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ"

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο αποφάσεις που αναρτήθηκαν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορούν τη δημοτική ενότητα Καλλιθέας Ρόδου. Το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ αφορά την ενημέρωση των πολιτών για τις αποφάσεις δημόσιων φορέων που υποχρεωτικά αναρτούνται στο διαδύκτιο.

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimosrodou/find/unit:14427/from:0/limit:10

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ειδικές συσκευές, προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας, τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού της Ρόδου τα οποία διεγείρονται και ξεκινούν να καταγράφουν δεδομένα, μετά τις πρώτες σεισμικές δονήσεις, προειδοποιώντας για εκδήλωση τσουνάμι.
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε κτήρια στο Γεννάδι, Καλυθιές (στο πρώην δημαρχείο Καλλιθέας), στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Για την εγκατάσταση μίλησε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος και τις δηλώσεις μπορείτε να τις δείτε στο παρακάτω βίντεο της τοπικής τηλεόρασης Κόσμος.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Καλυθιών. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου η ομάδα μας θα υποδεχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 16.45) στο γήπεδο Καλυθιών τους Ιππότες Ρόδου.
Στην πρεμιέρα ο Απόλλων νίκησε 2-1 στη Λέρο την τοπική ΑΕ παίζοντας κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο.
Φέτος η Α' κατηγορία Δωδεκανήσου διεξάγεται σε δύο ομίλους και στόχος του Απόλλωνα είναι να τερματίσει στις πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου όπου επίσης συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Ιππότες, Διαγόρας Βατίου, Αστέρας Παστίδας, Κλεάνθης Παραδεισίου, Ιάλυσος, Ορφέας, Ευαγόρας, Διαγόρας, ΑΕ Λέρου, ΑΕΡ Αφάντου και Αντίμαχος Κω.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...