19 Ιαν 2012

ΧΡΕΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΗΣ

Ξεκαθάρισε το διοικητικό τοπίο στον Απόλλωνα Καλυθιών. Οπως είχε γράψει νωρίτερα το blog ομόφωνα το ΔΣ δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προέδρου Σάκη Πολυχρόνη ο οποίος τυπικά παραμένει στη θέση του αλλά επειδή για προσωπικούς λόγους δήλωσε κώλυμα μέχρι τον Μάιο καθήκοντα προέδρου θα ασκεί ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος Αντωνης Σταυρής.
Επίσης αποφασίστηκε να διεξαχθεί γενική συνέλευση τον Μάιο, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με θέμα οικονομικό και διοικητικό απολογισμό ενώ τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα διεξαχθούν εκλογές ή το νυν ΔΣ θα εξαντλήσει την τριετία όπως έχει δικαίωμα.
Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία συνένωσης και αλλαγής ονομάτων των αθλητικών σωματείων Απόλλων και Ερμής κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει από το μηδέν η εγγραφή νέων μελών (ετήσια συνδρομή 60 ευρώ).
Τα έσοδα από την εγγραφή νέων μελών θα πάνε για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.
Ο εκτελών χρέη προέδρου Αντώνης Σταυρής σε επικοινωνία με το blog ζήτησε να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια της ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Α' κατηγορία και παράλληλα διατηρεί με επιτυχία τμήματα ακαδημιών για όλες τις ηλικίες. "Ο Απόλλων μας χρειάζεται όλους, χωρίς εξαιρέσεις", είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο χρόνια ο σύλλογος έχει βελτιώσει την οικονομική του κατάσταση αφού από τα έσοδα εξοφλήθηκε μέρος των παλιών υποχρεώσεων.
Πλέον μετά τις διοικητικές εξελίξεις η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι της Παρασκευής εκτός έδρας με τον Ηρακλή Μαριτσών (ώρα έναρξης 3.00 μ.μ.). Σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας θα παραμείνει στη δεύτερη θέση και θα περιμένει με αγωνία την έκβαση του Κυριακάτικου ντέρμπι στην Κρεμαστή ανάμεσα στον Φοίβος (3ος) και τον ΑΟ Δικαίου (1ος).

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών μετά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 18.01.2012


αποφάσισε τα παρακάτω:
A) Δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του πρόεδρου κ. Πολυχρόνη Σάββα ο όποιος παραμένει στη θέση του.
Μετά από αίτημα του και δηλώνοντας κώλυμα μέχρι τον Μάιο για προσωπικούς λογούς,
ώστε να πάει ομαλά η ομάδα σε γενική συνέλευση μελών με θέμα τακτικό
οικονομικό απολογισμό και εκλογές εφόσον κρίνει η γενική συνέλευση και βάσει
καταστατικού αναλαμβάνει χρέη πρόεδρου ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Σταυρης
Αντώνης μέχρι την γενική συνέλευση .
B) Μετά την επικύρωση του νέου ονόματος της συνένωσης των ομάδων των Καλυθιών το Διοικητικό Συμβούλιο θα προχωρήσει στην επανεγγραφή των μελών και στην εγγραφή νέων μελών στα μητρώα του Συλλόγου προκειμένου όλα τα μέλη που θα εγγραφούν,   βάση καταστατικού, να είναι ταμιακώς εντάξει μέχρι την έναρξη της γενικής συνέλευσης
Όλα τα έσοδα των μελών μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ θα διατίθενται αποκλειστικά για την λειτουργία των ακαδημιών

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ



ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ-ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ‘SUPER SIZE ME’ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/1/2012 ΣΤΙΣ 17.30. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ;
Οι ασθένειες που οφείλονται στη διατροφή είναι τόσο σημαντικές;Είναι δυνατή η επιστροφή μας στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής;
Επειδή πρέπει να πάρουμε σοβαρά το τι τρώμε εμείς και τα παιδιά μας ξεκινάμε κύκλο ταινιών για το θέμα του γρήγορου φαγητού και τις επιπτώσεις του στην υγεία μας.
Σας καλούμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών την Παρασκευή 20/1/2012 στις 17.30 προκειμένου να προβληματιστούμε για τα παραπάνω ζητήματα μέσα από την προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ Super size me (2004).
Η ταινία προβάλει το χρονικό ενός Αμερικανού που έτρωγε καθημερινά επί 30 ημέρες μεγάλα γεύματα στα fast food McDonalds. Αναλύονται οι συνέπειες στην εμφάνισή του και στη κυρίως στην υγεία του. Μία ταινία που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ

Η σύγχυση στη διοίκηση του Απόλλωνα παραμένει και μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης που είχε διάρκεια τρεις ώρες. Μετά τη λήξη του η πρώτη ενημέρωση προς τα ΜΜΕ, γύρω στα μεσάνυχτα, ήταν πως δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου Σάκη Πολυχρόνη και πείστηκε να παραμείνει στη θέση του μέχρι το καλοκαίρι.
Το πρωί της Πέμπτης η ενημέρωση άλλαξε και ειπώθηκε πως ομόφωνα δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση Πολυχρόνη αλλά επίσης αποφασίστηκε καθήκοντα προέδρου, από κοινού, να ασκούν οι δύο αντιπρόεδροι της ομάδας Αντώνης Σταυρής και Σταμάτης Μπότσης.
 Απ' ότι φαίνεται στη διοίκηση του Απόλλωνα άλλα λένε και άλλα καταλαβαίνουν.
Το μεσημέρι αναμένεται να εκδοθεί, για το θέμα, επίσημη ανακοίνωση.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...