19 Δεκ 2009

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην 6η θέση (22 βαθμοί) θα κάνει ο Ερμής Καλυθιών μετά τη λευκή ισοπαλία στα Μαριτσά.
Τα στοιχεία του αγώνα από το www.rodoslive.com
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι στα Μαριτσά μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και του Ερμή Καλυθιών, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές κλασσικές ευκαιρίες.
Να σημειωθεί ότι ο αγώνας άρχισε με μισή ώρα περίπου καθυστέρηση επειδή οι δυο βοηθοί έπαιξαν προηγουμένως στα Κοσκινού και καθυστέρησαν να φθάσουν στα Μαριτσά.
Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ερμής ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα και έβγαινε σποραδικά στην επίθεση ενώ είχε μια καλή φάση για να σκοράρει. Βέβαια του έλειπε το μεγάλο επιθετικό ατού ο Λευτέρης Μαυρομούστακος και ίσως αυτό να άλλαξε τα πλάνα του Στάθη Φαρμακίδη.
Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:
05΄Σέντρα του Παπακωνσταντή Κ. έπιασε το σουτ το Λ.Δράκος από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
29΄Σουτ του Λ. δράκου απέκρουσε ο Καραγιάννης.
31΄Στρώσιμο της μπάλας από τον Λ.Δράκο στον Τσαλώλη το σουτ όμως του τελευταίου πέρασε άουτ.
48΄Καλό σουτ του Παπακωνσταντή απέκρουσε ο Καραγιάννης.
60΄Σέντρα του Μουτσοντέμι κεφαλιά από καλή θέση του Δημητρά άουτ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου και των βοηθών του Πλακογιάννη και Παπαγιαννίδη.
Ηρακλής Μαριτσών : Kοσμάς, Λενιού, Τσούφιος, Δράκος Π. (Παπακωνσταντής Σ.), Γιακουμάρος, Κρομμύδας (84΄Χειμωνέττος), Μπιλιάς Γ., Παπακωνσταντής Κ., Λορέντζος, Δράκος Λ., Τσαλώλης (54΄Χατζηκωνσταντής)
Eρμής Καλυθιών: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Μάκρας, Κίτσος, Κατσιδώνης, Σταυρής (75΄Βασιλόπουλος), Δημητράς (93΄Στάθης), Αττιτής, Μανέττας (79΄Καντής), Κυριαζής, Μουτσοντέμι

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...