19 Ιαν 2009

O ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 90




Και αυτή την εβδομάδα μην ξεχάσετε να αγοράσετε τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ, την τοπική εφημερίδα με θέματα που σας ενδιαφέρουν
Τιμή 1,5 ευρώ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο υπό ίδρυση σύλλογος αιμοδοτών των Δημοτών Καλλιθέας , σας προσκαλεί σε συνάντηση γνωριμίας την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Καλυθιές (Ύψωση Τιμίου Σταυρού).
Στην συνάντηση θα συζητηθούν θέματα λειτουργίας και διαχείρισης του αποθέματος αίματος του συλλόγου.
Την συνάντηση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κύριος Χαρτοφύλλης Μιχαήλ , πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών του Δήμου Ρόδου, ο οποίος θα λύσει και αρκετές απορίες.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου
ΚΕΠΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ... ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ



Μεταμεσονύχτια…. προβολή περιελάμβανε η 1η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Η ομάδα του Σταυρού Καλυθιών έφτασε στην Ζάκυνθο το βράδυ της Παρασκευής και ο αγώνας με την τοπική Δόξα Πηγαδακιών ξεκίνησε στις 11.30 το βράδυ και ολοκληρώθηκε μετά την 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου! Εξαιτίας της καθυστέρησης δεν εμφανίστηκαν οι ορισθέντες διαιτητές και επιστρατεύτηκε κάποιος που βρέθηκε στο γήπεδο με βοηθό τον πρόεδρο του Σταυρού Νίκο Κιόττο.
Η ομάδα του Σταυρού έδειξε, παρά την ταλαιπωρία, την ανωτερότητά της και νίκησε 7-1 με τέρματα που πέτυχαν οι Κουρδουμπά (4), η Κτενά (2) και η Μανιά.
Η σύνθεση του Σταυρού: Βασιλειάδου, Χατζηλιαμή (65ο Μανιά), Κοτσάνη, Γαϊτάνου, Κατταβενού, Μαλλιάκα (40ο Κουντούζογλου), Κτενά, Καλημέρη, Κιόττου, Κουρδουμπά, Δράπανου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...