6 Δεκ 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ




Πολύτιμο τρίποντο πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλων νικώντας στις Καλυθιές 2-1 τον δυνατό, φέτος, Αντίμαχο Κω.
Η ομάδα μας παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους έμπειρους Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη και παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 στο ημίχρονο είχε ψυχικά αποθέματα και πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο αμυντικός Μιχάλης Φυλακούρης που πέτυχε και τα δύο γκολ με κεφαλιές στο 50' και το 66' μετά από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ από τους Μουτσοντέμι και Συμεωνίδη.
Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από την καταιγίδα που πέρασε πάνω από τις Καλυθιές τα ξημερώματα, ενώ βροχή υπήρχε, κατά διαστήματα, και κατά τη διάρκεια του 90'λεπτου.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Χατζηνικόλα, Κίτσο, Φυλακούρη, Γ. Κυριαζή, Αλαχούζο (46' Σταυρής), Σαββούλη, Μ. Κυριαζή, Μουτσοντέμι, Δημητρά, Συμεωνίδη, Βιτσέντζο
* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κυριάκου Κώστα που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης και τη δεκαετία του '80 είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα.

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΥΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την παραλία Αντονι Κουίν επέλεξαν σήμερα το πρωί δύο Τούρκοι διακινητές λαθρομεταναστές για να κάνουν παράνομη μεταφορά ανθρώπων.
Ψαράδες εντόπισαν δύο φουσκωτές βάρκες με 16 συνολικά άτομα και ειδοποίησαν το Λιμενικό σώμα και την αστυνομία.
Η επιχείρηση των αρχών είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο Τούρκοι διακινητές καθώς και 14 ταλαιπωρημένοι Σύριοι που πλήρωσαν αρκετά χρήματα για να μεταφερθούν στην Ελλάδα από τις απέναντι τουρκικές παραλίες.
Συνολικά εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε χώρο του λιμενικού για περίθαλψη τέσσερις Σύριοι, έξι γυναίκες και τέσσερα μικρά παιδιά.
Οι Ελληνικές αρχές φοβούνται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα πολύ, λόγω του εμφυλίου στην Συρία, θα προσπαθήσουν με τη βοήθεια Τούρκων δουλεμπόρων να έρθουν στα μέρη μας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...