21 Απρ 2009

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ (ηλεκτρονική μορφή)



Μπορείτε να διαβάσετε ηλεκτρονικά ένα παλιότερο φύλλο του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ (πριν 3 εβδομάδες). Αν κάνετε ένα κλικ θα μεγαλώσει, σε νέο παράθυρο, και μετά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεφυλίζεται με το ποντίκι σας κάτω δεξιά, στις δεξιές σελίδες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ







Οι επισκέπτες του blog από την Αυστραλία μας έστειλαν υλικό με πρωταγωνιστική το Μιχάλη τον Γλυκούλη.
Στις φωτογραφίες ο Μιχάλης είναι βοηθός διαιτητή (επόπτης) σε παιδικό τουρνουά και... σχολικός τροχονόμος που δείχνει τα κατατόπια στο... νέο κάτοικο της ηπείρου Ευάγγελο.
Οσο για το βιντεάκι αποτελεί σκηνοθεσία του υποψήφιου... Σκορτέζε, Στέρτγου, με πρωταγωνιστές τα δικά μας παιδιά (ο θυμός και ο καυγάς είναι "στημένοι" για να μην παρεξηγηθούμε").

Να είστε καλά, φιλαράκια, εκεί που βρίσκεστε...

Η... ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΩΝ



Είδε και.. απόειδε η δημοτική αρχή με τις σπασμένες πλάκες στους δρόμους του χωριού και αποφάσισε κάθε φορά που θα δημιουργείται λακούβα, τότε θα τοποθετείται άσφαλτος... όπως φαίνεται στη φωτογραφία (έξω από το ΚΛΙΚ).
Αυτό πρέπει να πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία. Εχουμε πληρώσει ένα σωρό λεφτά για να δώσουμε... παραδοσιακό στυλ στο χωριό με τις πλάκες και μετά από μερικούς μήνες να επιστρέφουμε στην κλασική άσφαλτο...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ




Μία μεγάλη, επικίνδυνη, λακούβα υπάρχει εδώ και πολλούς μήνες σε κεντρικό σημείο του χωριού μας, ακριβώς έξω από τα γραφεία της Αστικής (λίγο πριν την πλατεία). Η λακούβα είναι τόσο μεγάλη που βυθίζεται το πόδι όποιου άτυχου πέσει μέσα, μέχρι τον αστράγαλο.
Μάλιστα τη Μεγάλη Παρασκευή όταν γινόταν η περιφορά του επιταφίου πολλοί έπεσαν μέσα και ένα από τα παιδιά της Φιλαρμονικής λίγο έλειψε να βρεθεί στο έδαφος.
Ας πάει κάποιος να την κλείσει αφού από εκείνο το σημείο περνάνε καθημερινά δεκάδες πεζοί και οδηγοί.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...