27 Ιαν 2013

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΟ... ΧΩΡΑΦΙ!


Τη δύναμη της έδρας επιβεβαίωσε ο Απόλλων Καλυθιών νικώντας το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών 3-1 τον Αστέρα Παστίδας. Το παιχνίδι διεξήχθη σε αγωνιστικό χώρο-χωράφι εξαιτίας των τελευταίων βροχών και του παιδικού τουρνουά που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής.
Ο Απόλλων κυριάρχησε στα πρώτα 60' όταν προηγήθηκε 3-0 με τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Κυριαζής και Λευτέρης Μαυρομούστακος (δύο, το ένα με εκτέλεση πέναλτι). Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή στην άμυνα, δυνατή στο χώρο του κέντρου και έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Αρχοντούλη για μεγαλύτερο σκορ.
Στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας Παστίδας πίεσε, μείωσε σε 3-1 έχασε ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, ενώ σημαντικές ευκαιρίες έχασε και ο Απόλλων που στο φινάλε είχε σουτ στο δοκάρι με τον Μαυρομούστακο.
Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στ' Αφάντου κόντρα στον ΑΕΡΑ και θα ακολουθήσει ο μεγάλος ημιτελικός με τον Ιάλυσο εκτός έδρας.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Χατζηνικόλα. Κίτσο, Φυλακούρη (75 λ.τ. Μοσχιδιού), Συμεωνίδη, Στάθη, Γ. Κυριαζή (65' Κιόττος), Μουτσοντέμι, Μ. Κυριαζή, Σταυρή, Αρχοντούλη (85' Σαββούλης), Μαυρομούστακος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...