19 Οκτ 2013

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ



"Tρεις πεινούν και δυο νηστεύουν ... και 20 Καλυθενοί ... τραγουδούν και χορεύουν".  Αυτή θα είναι η θεατρική παράσταση που θα ανέβει στις Καλυθιές στις 25 Οκτωβρίου υπό την επιμέλεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Ο ΦΑΡΟΣ και την καθοδήγηση του ηθοποιού-τραγουδιστή Τάκη Βαμβακίδη. Οπως προκύπτει από τις καθημερινές πρόβες η παράσταση θα προσφέρει άφθονο γέλιο και θα μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι στο παρελθόν του χωριού μας.
 

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ




Τρεις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξαν διαφορετικοί τουρίστες στο ίδιο σημείο. Η μαγεία του Φαληρακίου την ώρα που η μέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα με τη μικρή παραλία της Καθαράς να μαγεύει τους φωτογράφους... Τα χρώματα που εναλλάζουν κάθε λεπτό που περνάει στο δειλινό δίνουν μαγικές εικόνες. Τις εικόνες που πρέπει να έχουν όλοι οι επισκέπτες από το Φαληράκι μας. Αυτός είναι ο τόπος μας και όχι εκείνος που παρουσίασαν την περασμένη δεκαετία τα Βρετανικά ΜΜΕ και δυστυχώς το "στίγμα" μας ακολουθεί μέχρι σήμερα!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...