18 Φεβ 2013

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΏΤΟΣ ΣΚΌΡΕΡ


Τα εφτά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα της Β´ εθνικής έφτασε ο Μιχάλης Μανιάς που χθες πέτυχε το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα Σμύρνης στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Θρασύβουλου. Ο Μανιάς ήταν και δημιουργός του πρώτου τέρματος της ομάδας του. Ο πρώτος σκόρερ της Β´ εθνικής έχει πετύχει εννέα τέρματα και ο Καλυθενός επιθετικός με τον ρυθμό που σκοράρει μπορεί στο τέλος της χρονιάς να αναδειχθεί κορυφαίος γκολτζής. Πέρα από τα γκολ στο πρωτάθλημα ο Μανιάς έχει φέτος ως παράσημο τα τέρματα κόντρα στον ΟΦΗ για τον θεσμό του κυπέλλου. Από τον Σεπτέμβριο θα τον καμαρώνουμε στα γήπεδα της Ά εθνικής!

ΝΕΑ ΚΛΟΠΉ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ


Παρά τις συλλήψεις των προηγούμενων ημερών οι εισβολές σε σπίτια στις Καλυθιές συνεχίζεται. Το βράδυ της Κυριακής, από τις 7 έως τις 9, άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο μπάνιου σε κεντρικό σπίτι στην πλατεία Καλυθιών και αφού άνοιξαν στην συνέχεια μπαλκονόπορτα εισήλθαν μέσα έκαναν άνω κάτω ντουλάπες και συρτάρια και τελικά αφαίρεσαν λίγα κοσμήματα και ελάχιστα χρήματα. Αστυνομικοί άμεσα έκαναν έρευνες στην πλατεία για να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Πλέον υπάρχει βεβαιότητα για οργανωμένη σπείρα που χρησιμοποιεί τσιλιαδόρους αλλά και μικρά παιδιά που μπαίνουν σε σπίτια από μικρά παράθυρα.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...