18 Δεκ 2022

Η ΣΥΜΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

 Για άλλη μία χρονιά η Φιλαρμονική Καλυθιών βρέθηκε στην Σύμη προσκεκλημένη του Δήμου και στόλισε με μελωδίες τη γιορτή για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 
Η Σύμη αγαπάει και στηρίζει τη Φιλαρμονική Καλυθιών και σε κάθε εορτασμό ο Γιώργος Μαλωίνας με τους μουσικούς ταξιδεύουν στο γειτονικό νησί.














Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ



            

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ένα μέλος της κοινωνίας μας έζησε με φόβο γιατί έτσι "γούσταρε" ένας ψευτόμαγκας, ένας "τύπος" που δεν έμαθε να σέβεται τις γυναίκες και με αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι καταδικασμένος για πράξεις βίας αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος γιατί υπάρχει αυτό που το δικαστικό σύστημα ονομάζει "αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης".

Η Χριστίνα, το κορίτσι των Καλυθιών και της Ρόδου, με τη βοήθεια της οικογένειάς της γλίτωσε τα χειρότερα και βρήκε το θάρρος επώνυμα να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της και να ζητήσει την προστασία του νόμου. 
Κι όμως η δικαιοσύνη αποφάσισε την καταδίκη του "μάγκα" με τρία χρόνια φυλάκιση με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. 
Κι έτσι ο τρόμος για την Χριστίνα παραμένει αφού ο άνθρωπος που τις άσκησε βία, με προσπάθησε να την τσακίσει ψυχολογικά κυκλοφορεί ελεύθερος. 
Τι κι αν η Ελλάδα συγκλονίζεται από συνεχόμενες γυναικοκτονίες, τι και αν καθημερινά γονείς κλαίνε για τα κορίτσια που σκότωσαν άθλιοι τύποι. 
Ζούμε σε ένα νησί που μία φοιτήτρια ήρθε για να γεμίσει γνώσεις και να γίνει καλύτερος άνθρωπος και έφυγε γεμίζοντας ένα φέρετρο επειδή έτσι γούσταραν δύο δολοφόνοι. 
Η Ρόδος έκλαψε και στιγματίστηκε για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 
Η Ρόδος δεν πρέπει να επιτρέψει να ζουν άλλες γυναίκες με φόβο, τρόμο και ανασφάλεια. 
Η Χριστίνα μας είναι πλέον παιδί ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Η Χριστίνα μας θα ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ γιατί την προστατεύουμε και την αγαπάμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Η Χριστίνα μας είναι ένα κορίτσι που θα συνεχίσει τη ζωή της με αγάπη, σεβασμό και χαμόγελα. 
Η Χριστίνα μας έχει την ασπίδα ΟΛΩΝ ΜΑΣ και τα όνειρά της θα συνεχίσουν να είναι γεμάτα ωραίες εικόνες, ελπίδα και αγάπη. 
ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα οδηγήσουμε στην απομόνωση τους ψευτόμαγκες και θα φέρουμε στο προσκήνιο την Χριστίνα μας, το γενναίο χαμογελαστό κορίτσι. 
ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ - ΒΙΑ ΤΕΛΟΣ. 
Η δικαιοσύνη οφείλει, στη μνήμη όλων των γυναικών που δολοφονήθηκαν, βιάστηκαν, ένιωσαν τρόμο, ζουν με ανασφάλεια, να στείλει μήνυμα αληθινής τιμωρίας. 

Χριστίνα είσαι το παιδί ΟΛΩΝ ΜΑΣ, συνέχισε να ζεις με αγάπη και χαμόγελο και συνέχισε να παλεύεις για ένας κόσμο καλύτερο, γεμάτο ασφάλεια.
Η εικόνα με το αίμα θα στοιχειώνει άλλους, όχι εσένα, εκείνους που το έχουν στα χέρια τους. 

Η ιστορία της Χριστίνας όπως καταγράφηκε στα τοπικά ΜΜΕ, τις επόμενες ημέρες με το θέμα θα ασχοληθούν κανάλια των Αθηνών. 



H δημόσια καταγγελία της τραγουδίστριας Ελένης Στάθη για ξυλοδαρμό από το ίδιο άτομο που είχε καταδικαστεί σε εκείνη την περίπτωση επίσης με αναστολή

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...