27 Νοε 2014

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ





Μετά από κοινή πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κωνσταντίνου Αθηνόδωρου, του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας Ρόδου «Μεσόγειος», της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών, έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το Χωριό του Άι Βασίλη στον Άγιο Μηνά Καλυθιών Ρόδου.
Η έναρξη είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 14 Δεκέμβρη 2014 και θα λειτουργήσει μέχρι τις 06 Ιανουαρίου 2015 με ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικο-χορευτικών προγραμμάτων, θεατρικών και καλλιτεχνικών εμφανίσεων, για μικρούς και μεγάλους!
Πέρα από τα προγράμματα, τα οποία θα προβάλλονται δωρεάν για το κοινό, θα υπάρχουν και κάποιοι χώροι που μπορούν να επισκεφτούν.
Επίσκεψη στο σπίτι του Άι Βασίλη για να τον γνωρίσουν τα παιδιά και να του δώσουν τα γράμματά τους.
Επίσκεψη στο εργαστήριο του Άι Βασίλη για να γίνουν τα παιδάκια βοηθοί του στις κατασκευές και στις ζωγραφιές, παρέα με τα ξωτικά!
Επίσκεψη στην φάτνη.
Παιχνίδια με τα ξωτικά, στο δέντρο των ευχών και της μαγείας.
Η άφιξη του Άγιου Βασίλη θα γίνει με το μαγικό τρενάκι του στις 14 Δεκεμβρίου με ένα φαντασμαγορικό θέαμα! Τον Άγιο Βασίλη θα συνοδεύσουν τα ξωτικά, οι πριγκίπισσες της Disney, οι μασκότ της Disney και οι ήρωες του θεατρικού «Ψυχρά και ανάποδα στην Καλυθέλα». Εκεί, πάνω στην σκηνή θα παρουσιάσουμε ένα ποτ-πουρί από το πρόγραμμα των εορτών που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες. Τις επόμενες μέρες, το χωριό, θα είναι στην διάθεση της προσέλευσης των παιδιών, από σχολεία και όχι μόνο, για να γεμίσει τις καρδιές τους με αγάπη και πολλές εκπλήξεις!
Οι ήρωες της Disney θα δώσουν το παρόν τους και μια νότα διασκέδασης για όλο τον κόσμο.
Από τις 26 Δεκεμβρίου 2014 και μέχρι τις 03 Ιανουαρίου αναμένουμε την εμφάνιση αρκετών γνωστών καλλιτεχνών με δωρεάν, για άλλη μια φορά, είσοδο, για όλους.
Ταυτόχρονα, από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και το κλείσιμο του χωριού θα λειτουργούν στο χωριό, ένα μεγάλο λούνα παρκ, παγοδρόμιο, σπιτάκια με διάφορες λιχουδιές και κατασκευές χριστουγεννιάτικες χειροποίητες! Θα λειτουργεί και μαγαζί με διάφορα ροφήματα!
Μετά τις 26 Δεκεμβρίου ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε έναν μαγικό κόσμο, παρέα με την ταχυδακτυλουργό μας που έρχεται από την Αθήνα αποκλειστικά, για να ψυχαγωγήσει το κοινό που θα παραβρεθεί στον χώρο.
Ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται φέτος με ονομασία «αναζητώντας το αστέρι των Χριστουγέννων», το οποίο θα παρουσιάσει ένας γνωστός αστρονόμος από την Αθήνα με επαγγελματικά αστροσκόπια. Περιμένουμε τα παιδιά να γίνουν οι βοηθοί του σε αυτή την εξερεύνηση.

Το πρόγραμμα των εορτών θα εμπλουτίσουν ακόμα..
Χορευτικά από παιδικά μπαλέτα σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
Η φιλαρμονική Καλυθιών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Η παιδική χορωδία της Ρόδου.
Παραδοσιακή μουσική και τραγούδι με την γνωστή 16χρονη καλλιτέχνιδα Κυριακή Δερέμπεη.
Εμφάνιση νεανικών συγκροτημάτων.
Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις Άγιες μέρες στο μεγαλύτερο χωριό του Άι Βασίλη στο νησί της Ρόδου!!!
Για ραντεβού καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη στον χώρο της εκδήλωσης.
Ισχύει από 15 Δεκεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 9.00πμ – 1.00μμ για τις επισκέψεις των σχολείων.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας η επίσκεψη θα αναβάλλεται για την επόμενη διαθέσιμη, κατά συμφωνία, ημέρα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και πληρώνετε μόνο κατά βούληση τις τυχόν υπηρεσίες όπως λούνα παρκ και παγοδρόμιο ή αγορές από τα καταστήματα.
Με εκτίμηση,
Τηλ. Επικοιν. για ραντεβού: Κυριακή Χασίλα. 6942884838
Στυλιανή Καναβάκη 6949173705

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, επικοινωνήστε μαζί μας για να προβούμε σε ενέργειες για την μεταφορά σας από και προς το χωριό.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών «Ο ΦΑΡΟΣ», σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην πλατεία Καλυθιών, σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού των Χριστουγέννων.
Από τις 17:00 έως τις 21:30 θα υπάρχει παζάρι από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και στις 19:00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Καλυθιών.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 26/11,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ του Δ.Δ Καλυθιών.
Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης ήταν να συζητηθούν οι αποχωρήσεις μελών της διοίκησης, καθώς και η είσοδος νέων μελών, έτσι ώστε να πλαισιωθεί η διοίκηση με περισσότερα μέλη.
Από την αναδιάρθρωση του Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε, και εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την εξής μορφή.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κυριάκος Σωτηράκης
Α Αντιπρόεδρος Στέργος Κοντός
Β Αντιπρόεδρος Μιχάλης Καφετζής
Γενικός Γραμματέας Κώστας Καραγιαννίδης
Β Γραμματέας Σάββας Γιορδαμνής
Ταμίας Μιχάλης Παπαγεωργίου
Β Ταμίας Κώστας Σωτηράκης
Γενικός Αρχηγός & Υπ. Τύπου Σάββας Γιορδαμνής
Μέλη Χρήστος Αθανασίου
Μιχάλης Μιχαλάς
Αντώνης Καλλιγάς
Αλέξης Φερχάτι
Νεκτάριος Καπόγλου
Αναπλ. Μέλη Αναστασία Μιχαλά
Παναγιώτης Πολυχρόνης

Ο Νίκος Ταχραμάνης, ο οποίος αποχώρησε από την Προεδρία της ομάδος για σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάστηκε, και δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...