15 Ιαν 2013

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ

Ο σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών στα πλαίσια της εκστρατείας κοινωνικής ευαισθησίας συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν σε οικογένεια παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του τοπικού ποδοσφαιριστή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Οι κοινωνικές δράσεις ευαισθησίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για οικογένειες των Καλυθιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές την επόμενη εβδομάδα θα κόψουν τη βασιλόπιτά τους σε μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
* Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και τα τμήματα ακαδημιών του Απόλλωνα εκφράζουν δημόσια τη θλίψη τους για την απώλεια του προπονητή των ακαδημιών του Διγενή Κοσκινού Μιχάλη Παπακαλοδούκα που συγκλόνισε την αθλητική κοινωνία του νησιού μας.  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ







ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ

Οι εκπαιδευτικοί, οι μικροί μαθητές και οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών, συναισθανόμενοι τις κρίσιμες στιγμές που περνάει το νοσοκομείο μας λόγω έλλειψης υγειονομικού υλικού, και δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία, κατάφεραν να συγκεντρώσουν υγειονομικό υλικό το οποίο και πρόσφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με την ελπίδα πως η μικρή αυτή προσφορά, θα βοηθήσει,  ώστε η παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς του νοσοκομείου μας να αποτελεί εγγύηση για την ασφάλειά τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αυστραλίας 88-90 , Τ.Κ. 85100, Ρόδος
Τηλ: 22410 39302  Φαξ: 22410 21514
Ε-mail: info@oeddd.com  

Ρόδος, 15/01/2013
Αρ. Πρωτ.: 327

Προς : Βουλευτές Ν. Δωδεκανήσου
Κοιν: ΜΜΕ

Θέμα : Πρόταση Ομοσπονδίας για όρους ένταξης των επιχειρήσεών μας στο ΕΣΠΑ



Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Δυστυχώς μετά τη δημοσίευση του  πακέτου στήριξης «ΕΣΠΑ», βλέπουμε ότι για άλλη μια φορά η Πολιτεία αγνοεί επιδεικτικά τις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου μας θεσπίζοντας δύο βασικούς όρους για την ένταξή μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και κατά συνέπεια αποκλείοντας το 95% των καταλυμάτων μας.

Οι βασικοί όροι είναι οι εξής:
α) Η επιχείρηση να έχει μέσο όρο τζίρο τα 30,000 € την τελευταία τριετία.
β) Η επιχείρηση να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Η δυναμικότητα των καταλυμάτων του κλάδου μας είναι το πολύ έως 20 δωμάτια.
Αν αναλογιστούμε τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα τελευταία χρόνια – αφού υπολειτουργούν - αντιλαμβάνεστε ότι είναι αδύνατον να εμφανίζουν τον προβλεπόμενο τζίρο και κατά συνέπεια να πληρούν αυτό το κριτήριο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Με πανηγυρικό τρόπο ο Απόλλων Καλυθιών προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου συντρίβοντας 7-2 τον Αντίμαχο Κω σε παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο γήπεδο Καλυθιών.
Η ομάδα μας μετά τις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου (2-2) και τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου έκανε... πάρτι στην επανάληψη και έβαλε πέντε τέρματα στην ομάδα της Κω που στο 2ο ημίχρονο προδόθηκε από την κούραση και τις πολλές απουσίες.
Ο Απόλλων ικανοποίησε τους φίλους του που αντάμειψαν τους ποδοσφαιριστές με θερμό χειροκρότημα και με συνθήματα ζήτησαν την κατάκτηση του κυπέλλου. O Απόλλων του 2ου ημιχρόνου είναι αυτός που ονειρεύονται οι φίλοι του...
Πλέον αναμένεται με αγωνία η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου όπου έχουν προκριθεί Απόλλων, Φοίβος, Ιάλυσος και εκκρεμεί το παιχνίδι Καλυμνιακός-Αρης Αρχαγγέλου.
Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε με ένταση εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς των φιλοξενούμενων που έβριζαν συνεχώς τους διαιτητές, τους φιλάθλους και στο τέλος απειλούσαν τους παίκτες του Απόλλωνα για επεισόδια στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του 2ου γύρου.
Με την συμπεριφορά τους οι παίκτες και οι συνοδοί του Αντίμαχου οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να πάρουν αγωνιστική "εκδίκηση" πυροβολώντας συνεχώς τα δίχτυα. Από τρία γκολ πέτυχαν οι Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης, μία φορά σκόραρε ο Μουτσοντέμι ενώ κεφαλιά στο αντίπαλο δοκάρι είχε ο Χρήστος Κίτσος.
Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Απόλλωνα Κώστα Καμπούρη να χρησιμοποιήσει στο τελευταίο τέταρτο τον 15χρονο μέσο Σταμάτη Τσαλίκη.

ΚΑΛΥΘΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2013!


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...