15 Σεπ 2012

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ



βίντεο: rodoslife.gr

Βελτιωμένος σε σχέση με την ήττα της πρεμιέρας ο Απόλλων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής νίκησε 3-2 τη Ρόδο στο γήπεδο Καλυθιών.

Στιγμιότυπα και από το news12.gr
Η ομάδα μας κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Ομως και πάλι υπήρχαν κενά διαστήματα, κυρίως στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν το κέντρο χάθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κενά και κίνδυνοι στην άμυνα.
Σε γενικές γραμμές ο Απόλλων έδειξε ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται υπομονή αφού δεν είναι δυνατή όπως πέρσι.
Το ντεμπούτο τους έκαναν ο 16χρονος Γιώργος Κουφάλης κάτω από τα δοκάρια και ο νεαρός επιθετικός Γιάννης Ορφανός που μάλιστα πέτυχε και γκολ.
Μαυρομούστακος και Αρχοντούλης ήταν οι κορυφαίοι του Απόλλωνα.
Το 1-0 πέτυχε στο 15' με κεφαλιά ο Γιάννης Ορφανός έπειτα από σέντρα του Μαυρομούστακου. Μετά το 1-0 ο Απόλλων έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ αλλά μετά το 25' η ομάδα οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να ανέβει η Ρόδος που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32' όταν μετά από σουτ του Σκαφίδα η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Μουτσοντέμι και κατέληξε τελικά στα δίκτυα.
Στο 40' ο Απόλλων πήρε και πάλι προβάδισμα με άπιαστη εκτέλεση φάουλ από τον Αρχοντούλη.
Στην επανάληψη, μέχρι το 80' ο Απόλλων έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε φάσεις και δεν απειλήθηκε. Το 3-1 πέτυχε με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο Μαυρομούστακος στο 63' μετά από μπαλιά του Αλαχούζου. Στα τελευταία λεπτά η Ρόδος ανέβηκε και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με γκολ του Αμπελά στο 93΄. 

Απόλλων Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας): Κούφαλης, Μοσχιδιού (85΄ Ορφανός Α), Αλαχούζος, Φυλακούρης, Κίτσος, Σταυρής, Κυριαζής, Ορφανός Ι (55΄ Δεληγιάννης), Βιτσέντζος, Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι.
Ρόδος (Μιχάλης Χαρίτος) Μανώλαγκας, Νασόπουλος, Σκαφίδας (75΄ Παπαστεφάνου), Διακοβασιλείου, Παπαδόπουλος, Αμπελάς, Κατσαράς (46΄ Καμπούρης), Καρπαθάκης (68΄ Βασιλαράκης), Καστρουνής, Καντιμοίρης, Ευγενικός.

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας.
       Οι εγγραφές αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το έτος 2000 μέχρι και το 2007.
Τα τμήματα των ακαδημιών που θα χωριστούν ανά ηλικία θα είναι τα εξής:
•              Τμήμα παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2000 και 2001 το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα προπαίδων που θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ.Δ.
•              Τμήμα παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2002 και 2003 το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα junior που θα διοργανώσει η Ε.Π.Σ.Δ.
•              Τμήμα παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2004 και 2005.
•              Τμήμα παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2006 και 2007.
Προπονητές της ακαδημίας θα είναι:
•              Ο κ. Τερζής Αθανάσιος καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ποδοσφαίρου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική. Ο κ. Τερζής εκτός από προπονητής σε ομάδες Α και Β ερασιτεχνικής κατηγορίας της Δράμας εργάσθηκε και στις ακαδημίες του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Δράμας ( ως υπεύθυνος προγραμματισμού ).
•              Ο κ. Καζέλλης Γεώργιος απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α.
      Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17.09.2012 και θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό  γήπεδο Καλυθιών.
Στόχοι της ακαδημίας μας είναι:
•              Η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών
•              Η διασκέδαση των παιδιών
•              Η ώθηση στα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό
•              Η εκμάθηση του ευ αγωνίζεσθε
•              Η σωστή εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου
•              Η ανάδειξη ταλέντων
  Την  Κυριακή  16.09.2012  και  ώρα  11:00π.μ  στην  αίθουσα  των  πολιτιστικών  εκδηλώσεων ( πρώην Κοινότητα Καλυθιών ) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των γονέων των παιδιών. Εκεί οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους προπονητές των ακαδημιών, να ενημερωθούν για τη λειτουργία των ακαδημιών και το πρόγραμμα των προπονήσεων και να εγγράψουν το παιδί τους στην ακαδημία.
Για   περισσότερες   πληροφορίες   οι   ενδιαφερόμενοι  γονείς  μπορούν  να  επικοινωνήσουν  στα  τηλέφωνα  6949448991 
 κ. Καζέλλη Σάββα και 6937045042 κ. Παπανικολάου Ηλία.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...